Madem çok seviyorsun

30 Nisan 2012 Pazartesi

Madem çok seviyorsun ;
Git , buluş.
Ve istediğin kadar kal huzurda.
Merak etme Ne annen der hadi uyumaya ,
Ne de baban seslenir kalk , seccadeni topla !

Facebook kapak fotoğrafları

26 Nisan 2012 Perşembe

Genel bir facebook duyurusu yapmak istiyorum arkadaşlar sizlere bu yazımı da ben ve değerli facebook arkadaşlarım bloglarında yayınlayacaktır.Bu yüzden sizler bu yazımızı aynı görüp bir facebook uygulaması sanmayın , bu makalemiz tamamen facebook kapak fotografları hakkında olacaktır. Sizler facebook kapak fotoları ve benzer kapak fotoğrafları bulmak için artık internet üzerinde tasarım yapmanıza ya da saatlerde araştırma yapmanıza gerek yok.Bahsettiğimiz siteyi kullanarak sitenizi süsleyebilir en uygun kapak fotoğraflarını kullanabilirsiniz. Bunlara örnek verecek olursak Atatürk facebook kapak fotoğrafları kategorimizden yararlanabilirsiniz.Bunun gibi 10'larca farklı içeriğe sahip bir site burası ve biz bu siteyi inanın çok sevdik , sizde seveceksiniz !

Server Desteği

24 Nisan 2012 Salı

Web hosting en önemli hususu serverın kullanmak istediğiniz program ve veritabanını desteklemesidir. Bu konuda eskiden çok fazla seçenek bulunmamasına rağmen günümüzde teknolojik gelişmelere paralel olarak pek çok yeni eklenti bulunmaktadır. Bu eklentilerin uygun gördüğünüz şekilde desteklenmesi de ekstra bir öneme sahip olmaktadır. Eğer kiraladığınız server vereceğiniz hizmete uygun veritabanını desteklemiyorsa hizmet hususunda ciddi sorunlar yaşamanız mümkün olabilir. Bu işlevler arasında en sık sorun yaşananlar şunlardır: dinamik iş başvuru formları, kredi kartı ile sanal pos, talep ve istek formları ve bunlara ek olarak mevcut programlama dilleridir. Bu diller; ASP, PHP, SQL… Örnek olarak verecek olursak PHP ile desteklediğiniz bir internet siteniz bulunmakta, eğer serverınız PHP yi desteklemiyorsa ciddi anlamda sorunlar yaşabilirsiniz. Hosting işlemleri yaparken bunlara dikkat etmeniz büyük bir öneme sahip olmaktadır. Ama bu hususta dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta vardır ki oda; biraz önce de değindiğimiz gibi paket fiyatlarında gidilecek artışlar sayesinde kolaylıkla server desteğinde ciddi artışların meydana gelebileceğidir. Bu artışlar sayesinde istediğiniz ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Server desteği kadar önemli olan bir konu da serverın hızlı olmasıdır. İnternet üzerinden para kazanan insanların büyük bir çoğunluğu ucuz fiyatlardan satın aldıkları serverların ciddi sorunlara neden olarak yavaşlamalarından sıkıntılar yaşamaktadır. Bu sebepten serverınızın hızlı bir şekilde açılması önem teşkil etmektedir.

Program İndirirken Nelere Dikkat Etmeliyim

Bilgisayar kullanıcılarının dikkat etmesi gereken konulardan biride bilgisayarımız için olmazsa olmazlardan biri olan programlardır.

Bir Program sitesinin güvenli olduğunu ve gerçekten kullanıcıya değer verdiğini biliyorsanız o siteden gözünüz kapalı program indirebilir ve aktarılan bilgilerden rahatlıkla yararlanabilirsiniz. İşte Bu sitelerden biriside www.indirshop.com dur.

Programların ayrıntılı açıklamaları, resimli anlatımları, videolu anlatımları bu sitede mevcuttur. Sorun yaşadığınız bir konuda hemen yardımcı olacak hazır ekip size gereken yardımı yapacaktır.

Program indirme ve yasaklanan sitelere girme (ultrasurf indir)gibi birçok konuda detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Freemake Video Downloader indir

16 Nisan 2012 Pazartesi

Artık video indirme programları aramaya son Freemake video Downloader size bu imkanı hem ücretsiz olarak hemde çok kaliteli bir yazılım ile veriyor.
Hemen hemen tüm video izleme sitelerinde çalışan program ile beğendiğiniz videoları indirmek mümkün program ile bunu yapmak birkaç saniyenizi alıyor üstelik istediğiniz formatta videoyu indirebiliryorsunuz.
Freemake Video Downloader indir

Duygusal Şiir

Kızmıyorum sana inan ,
Ben aslında kendime kızıyorum , sadece kendime.
Ne kadar saf'mışım be abi diyorum boş duvarlara ?
Doktorlar raconumu kestiler , umud'um yokmuş artık hayata'dair.
Ve kendim karar veriyorum sensizliğin üstlerini almaya
Uzanıyorum sereserpe istanbul'un en kör kıyısına
Ve bileklerimde hafif bir sinek vızıldaması
Ve son
Mutsuz son.
Sen gittin . Ben bittim : \
jr

Duygusal Sözler

* Ne fırtınalar gördü bu çelimsiz yüreğim
Ne boranlar atlattım da ah demedim.
Kıymetini bil , ıslandığım ilk yağmursun.

* Başka eller , başka tenler değdi yüreğimize . . .
Yarınlar'a umut dolu gözler ile baktığımız sessiz sedasız nemli pencerelerden son çığlıktır bu
Gitme . . .
Bilirsin sen yokken üşürüm ,
Buz tutar yüreğim.

* Kırık Dökük hayallerimi yeniden inşaa edecek gönül ustatları aranıyor , as'ıl sahibinden kullanılıp bir köşeye atılmış yürekler konusunda tecrübeli olanlar tercih sebebidir. jr.

Güzel Msn Nickleri

* Hercai arılara meyhanedir çiçekler, Kim bilir şerefinden kaç kadeh içecekler!


* Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi "şeytan" olmuştur...
(Yunus Emre)

* Sakın
Sakın dönüpte bakmayın arkanıza ,
Ne yaralar kabuk bağlar
Ne acılar söner de
Gözleri gözlerinize değdiğinde
Kokusu ciğerlerinize dolduğunda
Tüm gururunuzu ayaklar altına alırsınız . . .

Spor malzemeleri seçimini nasıl yapmalıyız?

15 Nisan 2012 Pazar

Spor malzemeleri yaptığınız spor dalına göre değişiklik göstermektedir. Burada sizlere her bir spor dalında hangi malzemelerin kullanıldığını sıralamayacağım.


Öncelikle, hangi spor dalı olursa olsun rahat edebileceğiniz, vücudunuzun hava almasını sağlayan rahat bir kıyafet kullanmalısınız. Bu kıyafet yerine göre, eşofman, tişört, şort, kapri ya da tayt olabilir.


İkinci önemli malzemeniz ise ayakkabınızdır. Ayakkabınızın ayağınızı sıkmaması, iyi hava alabilen ve ortopedik tabanlı olmasına ve tabi ki yaptığınız spor dalına uygun olmasına da dikkat etmelisiniz. Basketbol için tasarlanmış bir ayakkabı ile futbol oynayamazsınız. Tenis raketi seçerken ağırlığına ve grip uzunluğuna dikkat etmek önemlidir.Size için Yanlış bir Tenis raketi bileğinizde, kolunuzda ciddi sağlık problemlerine yol açabilir.


Yapacağınız spor dalına ait malzemelerin kalitesi çok önemlidir. Kalitesiz ya da sizin bedeninize uygun olmayan spor malzemelerini kullanmak yaptığınız egzersizden zevk almanıza engel olacaktır. Örneğin, elinize tam oturmayan bir tenis raketi ya da çok hafif bir atlama ipi sizi spordan soğutabilir. Bu nedenle spor malzemesi alırken kendinize uygun ölçü, ağırlık, boy, beden, vb. özelliklerini çok iyi araştırmalısınız.

Spor ve Sağlık

14 Nisan 2012 Cumartesi

Spor ve Sağlık

Günümüzde spor büyük bir sosyal olay haline gelmiştir. Spor, bilimsel esaslara uyarak yapılan planlamalarla önemli bir sektör olarak gelişimini sürdürmektedir. Ayrıca bu gelişim, sağlık açısından önemli olan düzenli egzersiz yapma alışkanlığını kazanma şeklinde de değerlendirilebilir.

Her geçen gün düzenli yapılan bedensel egzersizler, sporun sağlık için önemini daha da belirginleştirmektedir. Bu egzersizlerin amacı, kasların, kemiklerin, eklemlerin, kalp-damar sisteminin ve fonksiyonlarının en uygun şekilde çalışmasını sağlamaktadır. Dayanıklılık sporları (Uzun mesafe koşuları, bisiklet, uzun mesafe yüzme vb.) yapanlarda kroner arter hastalığı hipertansiyon ve şeker hastalığı daha az görülmektedir.

İnsan bedeni özel yetenekleri olan mükemmel bir varlıktır. Merkezi sinir sistemi yaşam dinamizmini kontrol eder. Kalp, yaşam boyu düzenli olarak vücuda kan pompalar. Sürekli egzersizlerle solunum sindirim, boşaltım ve iskelet kas sistemlerinin istenen düzeyde tutulması sağlanır. Uzun süre hareketsiz kalan insan bedeni hareket yeteneğini kaybeder ve sağlık problemleri doğabilir.

Sporla ilgilenenlerin amacı, beden ve ruh sağlığını geliştirmek kendine güven kazanmasını sağlamak ve üst düzey performansı elde etmektir.

Sonuç olarak spor, kas - iskelet sitemi, kalp - dolaşım sistemi, sindirim sitemi, postür, sağlıklı bir kiloya sahip olmak gibi tüm fiziksel özellikler için oldukça faydalıdır. Ayrıca sosyal ve psikolojik olarak kişide olumlu yönde büyük etkisi vardır. Spor evde de yapılır bunun için basit bir koşu bandı, eliptik bisiklet gibi spor ürünleri temin edebilirsiniz. Ayrıca size önereceğim spor malzemeleri satan bir online alışveriş sitesi http://www.sporcuysan.com var taksitle tüm alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Sporlu ve Sağlıklı günler dilerim.

Face kapak fotoları

13 Nisan 2012 Cuma

Artık Tüm Facebook kullanıcıları mecburi zaman tüneli uygulamasına geçmiş olması ile birlikte, tüm sosyal ağ paylaşım sitesinin üyeleri artık zaman tüneli fotoğrafları arayışlarına girerek, beğenecekleri tarzda kapak fotoları arayışına girmiş bulunmaktadırlar, peki facebook kapaklarına nereden ve ne şekilde ulaşabiliriz. Www.kapakresmi.in adresinden aradığınız her tarzda facebook kapak fotolarına ulaşabilirsiniz arkadaşlar. Eğer arayıpta bulamadığınız facebook kapak fotoğraflarını herhangi bir konu üzerinden site yöneticisi ile iletişime geçerek sizlerin, arayıpta bulamadığı facebook timeline resimlerini sizler için hazırlayıp sunmaktadır.

Sınavlara Hazırlıkta Görüntülü Eğitim Setleri

12 Nisan 2012 Perşembe

Sınavların korkulu rüyanız olduğu gerçeğinin değiştirilmesi gerektiğini düşünenlerdeniz bizlerde.Artık hangi sınav olursa olsun ,

KPDS
KPSS
Açık Öğretim
Ales
Dgs

Hiçbirinden çekinmenize gerek yok.Özel olarak hazırlanmış eğitim setlerimiz ile başarıyı yakalamanız çok kolay olacaktır.Özellikle Kpss konulu eğitim setlerimiz yardımı ile ciddi anlamda iyi puanlar alabilirsiniz ve iş sahibi olabilirsiniz.

Eski sadece yazılı kitap üzerinden eğitim dönemini sizler için sonlandırdık ve görüntülü eğitim seti açılımını yaptık.Bu sayede mevcut konuları istediğiniz gibi izleyebilir anlamadığınız yerleri tekrar oynatabilirsiniz.Görüntülü eğitim setlerini özellikle Açıköğretim öğrencilerine önermekteyiz.Aslında çok zor görünen Açıköğretim sınav psikolojisini beraber yeneceğimizden şüpheniz olmasın.Hiç zaman kaybetmeden eğitim setlerimizden birini alıp hazırlanmaya şimdiden başlamanızı öneriyoruz.

Sadece özledim

11 Nisan 2012 Çarşamba

Ölmedin sen , sadece gidiyorsun şimdilik biliyorum
Ama
Ilık Ilık git yüreğimden
Ansız sensizlik kavurur yüreğimi bilirsin
Unutma beni sakın , ben istesem de unutamam
İnsan hiç güneşini unutur mu ?
Kokun evimin 4′bir yanında , kara toprağından hergün
bir avuç alıp dönüyorum sensizliğe , sessiz soğuk yuvamıza
her ağladığımda gözümden düşen sen’ler
ile yeşeriyor alaca çiçeklerimiz toprağında
Demiştim ya hani ,
Deli diyorlar bana deli !
Rüzgar ile konuşuyormuşum . . .
Bilmiyorlar kokunu getiriyorlar bana ,
Bilmiyorlar ben . . .
Bilmiyorlar : /
Sadece özledim işte o kadar.
Özledim.

Bedava mp3 indir

9 Nisan 2012 Pazartesi

Bedava mp3 indir


Müzikseverler için geliştirdiğimiz yeni sitemiz ile karşınızdayız.Alfabetik olarak sıralandırılmış şarkıcı listelerimiz istediğiniz kadar bedava mp3 indirebilirsiniz.
Sitemizin diğer mp3 indir alanlarından birçok farklı yanı bulunmaktadır.İlk olarak mp3 dinle işine tek tabandan ekonomik olarak bakmıyoruz , siz değerli müzikseverleri ilk planda düşündüğümüzden sitemizde bulunan mp3lerin çalışabilirliklerini sürekli kontrol ediyoruz.Sizler de bizim sayemizde sitemizden bedava mp3 dinleyebilir ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.En çok dinlenenler sayfamız da sizlerin sayesinde oluşturuldu ve hit parçaları bu alandan rahatça dinleyebilir ya da indirebilirsiniz.

http://www.mp3-dinle.gen.tr ailesi sundu.

Masal

Merhaba arkadaşlar , bol masallı geceler diliyorum sizlere .Böyle bir başlagıçtaki amacım tabiki de masal bağlantısıdır bu adamlar herşeyi biliyormu yoksa masal mı anlatıyor anlamış değilim ama şöyle de bir durum var masal dinle bağlantısı normal değil.

Kedi maması ve Köpek Maması

Kedi maması


Merhaba hayvansever kardeşlerimiz , sizlere bugün çok özel bir sitenin tanıtımını yapacağız.Bu site üzerinde satılanları sırası ile sizlere tanıtacağım ,

kedi maması sitemizin ilk olarak sattığı ürünlerin başında geliyor . Özel olarak imal edilmiş

kedi mamalarımız bulunmakta ve bu kedi mamaları ,

Kuru Mamalar ( kuru kedi maması )

Konserve Mamalar ( Konserve kedi maması )

Olarak iki grupta incelenmektedir.

Sizler de kedileriniz için özel ve en doğal koşullarda imal edilmiş bu ürünlerden yararlanabilirsiniz arkadaşlar.



Kedi maması

nın yanı sıra ,

Kedi kumu ( kedi kumu )

Kedi kumu kedinin gelişimi için önemli bir rol oynar , bu yüzden bizden en kaliteli kedi kumunu alabilirsiniz.

Kedi tasması ( kedi tasması )

Kedinizi dışarıda gezmeye çıkardığınızda kaybolmasını istemiyorsanız kedileriniz için özel imalat tasmalarımızı alabilirsiniz.

Kedi oyuncakları ( kedi oyuncakları )

bulunmaktadır.

Köpek maması


Gelelim diğer dostumuz olan köpeklere , bende köpek beslemeyi çok seviyorum arkadaşlar nedendir bilinmez daha çok güven veriyorlar bize kendileri.Sitemiz üzerinden köpekleriniz için en kaliteli

köpek maması çeşitlerine ulaşabilirsiniz.Köpek maması olarak sizlere sunabileceğimiz örnekler ,


Kuru Köpek maması

Daha çok orta yaş köpekler için düşünülen mama şeklidir.Sizler de kuru köpek maması

alarak köpeklerinizin ihtiyacı olan besin öğelerini tamamen verebilirsiniz.

Sizler hayvanlarınız için en özel besin öğelerini temin etmek için yorulmayın bizler Petekspres

olarak sizlere herzaman hizmet vermek için beklemekteyiz.

Kız Oyun Oyna

Kız Oyun Oyna


Kızlar İçin Özel Oyunlarla Yaza Eğlenerek Girin..

Geleceğin genç kızlarının vaz geçilmez kız oyunları, yaz günlerinde de sizi yalnız bırakmayacak. Rüyaları
süsleyen ünlü yıldızlarla bir arda olma şansını en güzel
kız oyunları
sitesinde ünlü yıldızları giysi giydirerek, makyaj yaparak daha da güzelleştirin. Hem dünyaca ünlü film ve müzik
yıldızlarını hem de kızların favorisi olmuş Barbie, Winx, Bratz, Dora gibi özel çizgi kahramanların saçından,
makyajına, en yeni ve modern giysi tasarımlarından, gelinlik modellerine kadar her şeyini siz seçin.

Artık internet günümüz içinde zorunluluk olma yolunda. Tüm dünyadan gelişmeleri en hızlı şekilde takip
edebilmenin yanı sıra arkadaşlarımızla her an iletişim halinde olabilmenin ve eğlence dolu saatleri hep bir
arada geçirebilmenin vaz geçilmez aracı olmuş durumda.

Tüm bu ihtiyaçlar göz önüne alarak hazırlanmış, sizlerden herhangi bir ücret talep etmeyen, en güncel ev en yeni
kız oyun
sitemiz sizlere tüm dünya ile aynı anda en yeni kız oyunu örneklerini sunmayı görev edinmiş durumdadır.

Sitede diğer oyuncu olan kız arkadaşlarınızla bir arada olabileceğiniz, oyunlar hakkında yorumlar yapıp,
paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir üye bölümü de mevcut.Ben de her gün yeni kız oyunları oynamak, kız oyun
dünyasında yerimi almak istiyorum diyorsanız geçin hemen bilgisayarınızın başına. Zararlı içerik barındırmayan
her gün yenilenen içeriği ile keyifle hiç endişe etmeksizin en süper kız oyunları oyna, keyif ve eğlence dolu
saatleri arkadaşlarınla yaşa. Neşe ve mutluluk dolu kız oyun dünyası seni de çağırıyor.

Barbie Oyun Dünyası

Barbie Oyun Dünyası


Barbie Sevenler İçin Özel Oyunlarla Neşe Dolu Saatler Geçirin.

Kızlarının tutkusu, her konuda örnek aldıkları ve de çok sevdikleri Barbie, en yeni ve en güzel,
Barbie oyunları ile bahar ve yaz günlerinde de sizi yalnız bırakmayacak. Hayalleri süsleyen ünlü starın
tüm dünya ile birlikte sunulan en yeni oyunları her gün yenilenen içeriği ile
Barbie oyunu
sitesinde sizleri bekliyor. Ünlü yıldızı giysi giydirerek, makyaj yaparak daha da güzelleştirin.
Hem de kızların favorisi olmuş Barbie'yi, saçından, makyajına, en yeni ve modern giysi tasarımlarından, gelinlik modellerine
kadar her şeyini siz seçin.

Artık internet günümüz içinde bir ihtiyaç, bir zorunluluk. Tüm dünyadan gelişmeleri en hızlı şekilde takip
edebilmenin yanı sıra arkadaşlarımızla her an iletişim halinde olabilmenin ve eğlence dolu saatleri hep bir
arada geçirebilmenin vaz geçilmez aracı olmuş durumda.

Barbie
kim ne derse desin tüm dünyada ki genç kızların en favori yıldızı. Hatta yetişkin bayanlar için de bile hatırı sayılır
sayıda tutkunu mevcut. Bu kadar çok sevilen, hayranı olan bir yıldız varken tüm bu noktalar dikkate alınarak hazırlanmış,
sizlerden herhangi bir ücret talep etmeyen, en güncel ev en yeni Barbie oyunları sitesi sizlere tüm dünya ile aynı anda en yeni
Barbi oyunu örneklerini sunmayı görev edinmiş bir misyona sahip.

Sitede diğer oyuncu olan Barbie hayranı arkadaşlarınızla bir arada olabileceğiniz, Barbi oyunları hakkında yorumlar yapıp,
paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir üye bölümü de mevcut. Her gün yeni Barbie oyunları oynamak, Barbie oyun
dünyasında yerimi almak istiyorum diyorsanız geçin hemen bilgisayarınızın başına. Zararlı içerik barındırmayan
her gün yenilenen içeriği ile keyifle hiç endişe etmeksizin en süper Barbie oyunları oyna, keyif ve mutluluk dolu
zamanlarını arkadaşlarınla yaşa. Neşe ve eğlence dolu Barbie dünyası seni de yanında görmekten mutluluk duyacak.

Dekorasyon Oyunları Oyna

Dekorasyon Oyunları Oyna


Ev Oyunları Ve Dekorasyon Oyunları İle Keyif Dolu Saatler Geçirin.

İnternette her yerde giysi giydirme, makyaj yapma gibi sıradan oyunları oynamaktan sıkılanlara alternatif ve yeni
oyun çeşitleri arayanlara en yeni ve güzel oyunları sunan yeni ev oyunu sitesi ile eğlence ve neşe dolu saatleri garanti
altına alın.

Gerek insanların alım gücünün yükselmesi gerekse de iletişim teknolojilerinin gelişmesi ile bireylerin daha da bilinçlenmesi
ile yaşam standartları yükselmekte, bununla birlikte her zaman en yeniyi ve en iyiyi aramakta, kendileri için en iyi olanı
aramakta. Bu ihtiyaçları öncelikle bilgisayarlarının başında deneme yanılma yaparak hem oyun oynayıp hem de eğlence dolu
zaman geçirerek evlerini daha da güzelleştirmenin peşinden gidenler için hazırlanmış
dekorasyon oyunları
sitesi sizlere her zaman en iyiyi ve en yeniyi sunmayı görev edinmiş durumda.

Zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz, büyüklerimizle bir arada olduğumuz evlerimizi en güzel haline getirmek, hayalimizde ki
evi yapmak, en güzel eşyalarla ev dekorasyonu yapmak artık sizin elinizde.
Ev oyunları
adıyla geliştirlen site sizlere farklı kategorilerde oyunlar sunarak eğlence dolu saatleri geçirmeniz için bekliyor.

Sitede diğer oyuncu olan arkadaşlarınızla bir arada olabileceğiniz, ev dekorasyon oyunları hakkında yorumlar yapıp,
paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir üye bölümü de mevcut.Ben de her gün yeni ev oyunları oynamak, ev oyunu dünyasında yerimi almak
istiyorum diyorsanız geçin hemen internetin başına. Hem en güzel dekorasyonu yapıp en süper dekoratör olun, hem de evinizin ya da
odanızın en güzel haline önce bilgisayaınızın başında karar verin.

Günlük kiralık evler

Bir Ganioğlu Şirketler Grubu iştiraki olan GaniHomes, Avrupa, Amerika ve Doğu
Asya’da yaygın olarak kullanılan ancak Türkiye’ye daha yeni giriş yapan kısa
dönem konaklama  

sektöründe hizmet
vermeyi amaçlıyor. GaniHomes, dünyanın neresinde olursa olsun evini kısa süreli
veya sezonluk kiraya vermek isteyen ev sahipleri ve konaklama arayışı içinde
olan ziyaretçileri  GaniHomes ' da bir araya getiriyor. Aralık 2011’den
beri hizmet veren sitede işlemler, ev sahiplerinin ilan vermeleri,
ziyaretçilerin ise verilen ilanlara rezervasyon talebi göndermeleri suretiyle
gerçekleşiyor.
Bodrum günlük kiralık diğer
konaklamalarda (Otel, Pansiyon, Tatil Köyü vb.) yaşanabilecek, pahalılık veya
doluluk gibi sıkıntılara karşı bir alternatif olarak  ortaya çıkmıştır
ve şu anda ise ziyaretçiler için bir seçenek değil, ilk seçim tercihi olmayı
hedefliyor. Günlük Kiralık Daireler sadece günlük olarak değil, ev sahibinin ve
ziyaretçilerin tercihlerine göre haftalık, aylık veya sezonluk kiralanabiliyor.
Günlük Kiralık Daireler, tüm dünyaya yayılmış olup, neredeyse her ülke ve
şehirde bulunuyor ve gün geçtikçe de çoğalıyor. Aynı zamanda
çeşme günlük kiralık  yada
haftalık kiralık ev arayanlar
için alternatif hizmet sunmaktadır

GaniHomes, ev sahibi ve ziyaretçilerin iletişimini ve rezervasyonunun
gerçekleşmesini sağlayan sosyal bir portal olmakla beraber ev sahibi ve
ziyaretçi, işlemlerini güvenli bir ortamda ve kolayca yapıyor. Kullanıcılarına
sunmuş olduğu “Güvenli Ödeme Sistemi” hizmetiyle ödemeleri kontrol altına alarak
hem ev sahibini hem de ziyaretçiyi dolandırıcılıktan koruyor.

 

Basketbol oyunu - Ateş ve su

8 Nisan 2012 Pazar

Çocuklar malum dersler , sınav stresi ve diğer sebeplerden ötürü canınız sıkılıyor bunu hepimiz biliyoruz.Bu durumu en azından kısa bir süre olsada
kafanızdan atmak , oyun oynayarak eğlenmek isterseniz sizlere çok güzel önerilerimiz var, ateş ve su sizleri tüm harici problemlerden uzaklaştırıp
güzel dakikalar geçirmenizi sağlayacaktır.Ateş ve su oyunu iki kişi ile oynanabilen çok heyacanlı bir oyundur.Bu oyunda önemli olan koordineli davranıp
oyun arkadaşınız ile ortak hareket etmenizdir.Bu oyunu oynamaktan sıkıldığınız taktirde sizlere daha farklı çeşitlerde oyun grupları sunabiliriz arkadaşlar , severek oynayabileceğiniz daha çok eğlenebileceğiniz bir başka oyunumuz da basketbol oyunu.Biliyorsunuz 12 devadam sayesinde ülkemizde basketbola olan ilgi ciddi anlamda arttı sizlerde bu oyunun zevkini sitemizdeki basketbol oyununu oynayarak alabilirsiniz.Çok eğlenceli ve zaman geçirmek için birebir güzel uygulamadır.Oyunu başlatın sonrasında ne kadar güzel bir oyun olduğunu anlayın demek kalıyor sadece bize.Fazla söze gerek yok arkadaşlar zaman keybetmeyin hemen sitemizde ki oyunları oynamaya başlayın.

Oyunuoyna.com Ailesi.

İsimden numara sorgulama

5 Nisan 2012 Perşembe

Bir kişin numarasının kime ait olduğunu bilmiyor iseniz “numara sorgulama” ile bu kişinin numarasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Çünkü bu tür işleri yapıp da sizin işlerinizi kolaylaştıran bir çok site var. 118 70 numara sorgulama

Üstelik sadece siteler değil, bu işi yapan bir çok telefon hattı da var. Bilmediğiniz bir numarayı ya da mesela bilmediğiniz bir adresi kolaylıkla sorgulayabileceğiniz bir çok numara var.bilinmeyen numaralar Bu numaraları arayarak dilediğiniz kişilerin bilgilerine ulaşmanız artık gerçekten de çok kolay. Mesela diyelim ki ben, birinin numarasını öğrenmek istiyorum. O zaman hemen 118 70 ten kişinin numarasını öğrenebiliyorum..
isimden numara sorgulama 118 70

. Böylelikle de hiç kimsenin numarasını kaybetmekten endişe duymuyorum. Çünkü insanlık halidir, herkes numaraları kaybedebilir ve de bu numaralara ulaşabilmek adına çabalayabilir. Bu nedenle de mesela ben her zaman çok fazla çaba sarfetmeden “bilinmeyen no sorgula” sistemlerinden birisi ile gerçekten de dilediğim kişiye ulaşabiliyorum , Numaradan isim sorgulama 118 70 te
Önceleri 118 70 yokken insanlar neler yapıyorlardı ve de bu konuları nasıl halledebiliyorlardı gerçekten de merak ediyorum. Bu sebeple de her zaman araştırmalarımı yapıyorum ve de ben dilediğim kişilere bu şekilde ulaşabiliyorum. telefon rehberi 118 70 te
Düşünsenize stres olmak yerine hemen birilerini arıyorsunuz ve de bu kişilere ulaşıyorsunuz. Bundan kolay ne olabilir ki? Haksız mıyım ama? Gerçekten de ulaşmak çok kolay. Bence bu da profesyonel bir buluş. Gerçekten…

Numaradan isim bulma

118 70 bilinmeyen numaralar servisi ‘’turkcell bilinmeyen numaralar ‘’ı bulmak için rahatlıkla kullanabilirsiniz.Bu servis ‘’turkcell numara bulma ‘’ konusunda yardımcı olmasının yanı sıra diğer operatör numaralarını da sorgulatabilirsiniz.Turcell numaralarının kime ait olduğunu numara sorgulatarak,yada numarayı bilmiyorsa ada göre ,yada adrese göre de sorgulatabilirsiniz.Bu servisi turkcell ön ödemeli yada faturalı hatlar üzerinden rahatlıkla arayabilir,istediğiniz saatte,istediğiniz numarayı,istediğiniz kadar arayıp öğrenebilirsiniz.

artık beni kim aramıştı,bu numara kime aitti diye düşünmenize gerek kalmadı.Teknolojik rehberiniz 118 70 tek bir tuşla yanınızda.Sizin için oldukça kolaylık sağlayacak bu sistemi kullanmakta çok kolay.İster cep telefonunuzdan,ister ev yada iş telinizden hizmet numarasını tuşladığınız anda,sizin için hizmet veren operatör danışmanları yardımınıza yetişeceklerdir.Çok şanslısınız,bu uzmanlar sizin için yirmi dört saat boyunca hizmet vermektedirler.’’

cep telefonu bulmak’’ numaradan isim bulma’’ hiç bu kadar kolay olmamıştı.Turkcell servisleri açısından da bu konuda oldukça titiz.Arayıpt abulunamayan numara olamaz prensibinden yola çıkarak,inanılmaz gelişmiş bir rehber hizmetiyle karşımızda.Aradığınız kişinin numarasından,.Bu yararlı hizmeti hala kullanmadıysanız çok vakit kaybetmissiniz demektir.Zamanın çağımızda en değeri hazine olduğunu biliyorsanız,numara aramakla vakit harcayacağınıza bu hizmeti kullanın ve zamanınızı boşa harcamayın.

Belki etrafınızda bu hizmeti duymayanlarda olabilir.Onları haberdar edin ve bu hizmetten mutlaka faydalanmalarını sağlayın.Çünkü bu hizmet gerçekten de kafanızdaki tüm soru işaretlerine yanıt veriyor.Diyelim ki çok acil bir turkcell numarasına ihtiyaç duydunuz.Kişinin adını biliyorsunuz ama numarasını kaydetmemişsiniz.

Hemen arayın 118 70 bilinmeyen numaralar servisini size hemen numarayı söylesin.Ya da sizi arayan numarayı tanıyamadınız,ne yapardınız?Hemen arayın bu servis hizmetini size kim olduğunu ,bu konuyla yetkili operatörler hemen bulsun ve sizde merak etmekten bir anda kurtulun.Ne kadar kolay değil mi?Teknoloji çağına yakışan bir uygulama birkaç tuşla yanınızda.Tuşlayın yeter!!

İki yıldız arası göğe asılı hamak…

2 Nisan 2012 Pazartesi

İki yıldız arası göğe asılı hamak…
Uyku, uyku… Zamansız ve mekansız, uyumak.
Uyumak istiyorum; başım bir cenk meydanı;
Harfsiz ve kelimesiz düşünmek Yaradanı.
İlgisizlik, herşeyden kesilmiş ilgisizlik;
Bilmeyiş ki, en büyük ilme denk bilgisizlik.
Usandım boş yere hep gitmeler, gelmelerden;
Bırakın uyuyayım, yandım kelimelerden!
Göz kapaklarımda gün, kapkara bir kızıllık;
Kulağımda tarihin çıkrık sesi, bin yıllık.
Bir yurt ki bu, diriler ölü, ölüler diri;
Raflarda toza batmış Peygamberlerden bildiri.
Her gün yalnız namazdan namaza uyanayım;
Bir dilim kuru ekmek; acı suya banayım!

Ve tekrar uyuyayım ve kalkayım ezanla!
Yaşaya dursun insan, hayat dediği zanla…
N.F.K.

İşte budur en büyük illetin…

Dünya ve âhiret saadetine erebilirsin.

Ayrıca Cuma gecesi ve günü ruhunu,kalbini ve bedenini feyz-i ilahi ile doldurabilirsin
Bunlardan başka ibadet günleri; kandil geceleri senin için büyük fırsattır.

Böyle günleri ihya etmeye çalış.
Gafillerden olma. Vaktini ganimet bil. Çünkü vakit kılıç gibidir.
«Gelecekte yaparım» ümidini bırak. Zira bundan daha zararlı bir şey yoktur.
Bir şair şöyle der: Keskin ol vakit gibi… Sevilmez «yaparım belki» «Umarım» deme sakın

İşte budur en büyük illetin…
Cenâb-ı Hak’tan bizleri mübarek vakitlerde

ibadet ve itaata muvaffak kılmasını niyaz ederim…