Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması

30 Ocak 2009 Cuma

Kelimemiz : "Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması" // Başlangıç için arama sonucu "0" olan bir kelime seçtik, Yarı türkçe yarı çince
Yarışma IP : 66.249.93.147
Yarışma bitişi : 1 Nisan 2009 Saat 20:00

- Subdomain, alt klasör, ücretsiz blog vb. sınırlama olmaksızın herkesin katılımına açıktır.
- Aşağıda belirtilen 5 link mutlaka her sitede bulundurulmalıdır.Nofollow tagı eklenmemelidir.Linkler sitelerinize tüm sayfalarda görünen şekilde eklenmelidir. eğer alt klasöre blog kurup katıldıysanız, alt klasördeki blogunuzun tüm sayfalarında görünmelidir. İlk 10 sayfa içindeki siteler sürekli kontrol edilecektir.
- Herkes sitesine yarışma hakkında seoogle.com.tr tarafından düzenlenen etkinliklik olduğu konusunda kısa bir bilgi girmelidir. (diğer yarışmalardaki gibi)
- 1 kişinin kaç site ile yarışmaya katılabileceği konusunda sınırlama yoktur.
- Yarışma sitelerine eklenen 5 kod ile aynı keyword'e sahip text link eklemek yasaktır
- Yarışmaya katılanların bu başlık ya da özel mesaj ile katılacakları siteyi bildirme zorunlulukları yoktur. Periyodik olarak ilk 10 sayfadaki siteler incelenecektir. Kural ihlalinde bulunanlar uyarılacaktır, gerekiyorsa diskalifiye edilecektir.
- Bir yarışma sitesi tek bir derece sahibi sayılacaktır, örneğin sonuçlanacağı gün site hem 1.dir hemde google o sitenin bir alt sayfasını 2.göstermektedir, bu durumda 1.lik ödülü alır 2.lik bir alttaki siteye devrolur. Ancak aynı kişiye ait 2 FARKLI site dereceler alırsa tüm aldığı dereceler geçerli sayılacaktır.

Ödüller :
1. siteye 1250 Ytl
2. siteye 750 ytl
3. siteye 500 ytl
4. siteye 300 ytl
5. siteye 100 ytl

Toplam Nakit Ödül 2.900 Ytl

Linkler :
Lida
Lida
Lida
Lida
Lida


Ödüller tarafımdan ödenecektir, sponsor bekleme durumu yaşanmayacaktır. Yarışmayı kazanan arkadaşlar ile farklı çalışmalar da yapmak isteriz, yarışmaya katılımlarınızı bekliyorum.

Herkese şimdiden başarılar dilerim.

0 yorum: