UKASH KARTININ KULLANIM SÜRELERİ

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Ukash kart sistemi güvenli alışverişlerinizde kullanabileceğiniz bir kart sistemi olmasının yanında aynı zmanda kullanım süreleri ilede dikkat çekmektedir. Tek kullanımlık kartlardır. Tek kullanımlık olması kişisel güvence anlamına gelir. Tek kullanımlık olması kişinin güvenliğinin sağlanması nedeni ile geliştirilmiş pin kodu olan bir kart sistemidir. Ukash kart sistemi ile birlikte siz ukash sahibiyseniz eğer o halde kartınızın kullanım süresi bildiğiniz için harcamanızı o tarihe kadar yapabileceğinizi de biliyor olmalısınız. Sizden Yıllık ücretleri, hesap işletim ücretleri gibi sizden çekilen boşa paralar olmayacaktır. Siz sadece ukash kart ile tüm alışverişlerinizi internet ortamında sağlayabileceğiniz gibi aynı zamanda vakit kaybetmiyor olucaksınız.

Zaman oldukça önemli bir kavram, vakit nakittir kavramından yola çıkarak da ukash kartın önemi ortaya çıkmaktadır. İnternetten yaptığınız alışverişlerinizde hiçbir şekilde kişisel bilgi paylaşımı gerçekleştirmeyeceğiniz bir kart sistemi olan ukash kart ile verilen 19 haneli pin kodu sayesinde siz gönül rahatlığı ile alışverişlerinizi internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 19 haneli pin kodunuz sizin alışverişlerinizi hızlı ve güvenli yapmanızı sağlar ve sizlere memnuniyet kazandırır eminiz ki sizde etrafınızdaki birçok kişiye ukash kartı tavsiye edicek ve anlatıcaksınız.

Ukash kart güvenlidir. Güven sistemi ilk yaptığınız harcamanızda görebilicek ve hissedebileceksiniz. Ukash kartınızdaki kullanım siresi de belirlenicek ve bunu siz biliyor olucaksınız. Bilmenizden dolayı sizde harcamalarınızı o tarihe kadar gerçekleştirmiş olucaksınız. Kişisel kullanım kartı yani ukash kart başka kişiler tarafından kullanılamaz ve değiştirilemez süresi bittiğinde ve içinde para bittiğinde kart otomatik olarak iptal olmaktadır. İptal olan kartlar tekrar kullanılamazlar yeni kartlarla alışverişlerinziiz gerçekleştirebilirsiniz.

0 yorum: