Ender Saraç Zayıflama Önerileri

13 Ocak 2009 Salı

*Oysa yavaş emilen ve bağırsaklarda yavaş hareket edenlifli,çeperli gıdalar,tam tahıllar,bakliyatlar,yeşil lifli yapraklı sebzeler,çok şekerli olmayan taze meyveler,az zeytinyağlı yemekler,doğal müsliler,yulaf ezmesi,derisiz beyaz et,yumurtanın beyazı gibi yiyecekler ise genelde daha düşük glasemik etkiye sahiptirler ve kişide şişmanlatıcı etki pek oluşturmazlar..
#
*Sağlıklı zayıflama programlarında,günde en az,1,5 2 litre katkısız sıcak su ve günde en az 3-4 fincan şekersiz bitki çayı içmek çok önemlidir..
#
*Maden suyunu,gazlı olduğu için asitli içecekler grubuna sokmak yanlıştır..Oysa tam tersine bu içecek asitten ziyade alkali bir yapıya sahiptir..Son dönemlerde fazla kırmız et,asitli içecekler,kızartmalar,acılı baharatlar,ağrı kesici ilaçlar,şarküteri ürünleri gıdaların,aşırı tüketimi daha asidik bir beslenme şekline yol açtı.Bu durum da cilt problemleri,mide yanmaları,sindirim sistemi bozuklukları gibi birçok asidik problemin ortaya çıkmasına zemin hazırladı.Bu nedenle madensuyu,şekersiz kayısı kompostosu gibi bazı yardımcı katkılarla,asit-baz dengesinin sağlandığı diyetlerde,sindirim sistemi problemi olmaz..

0 yorum: