amerikan hastanesi tüp bebek, Deri Hastalıkları, Dermatoloji, Dermatoloji (Deri Hastalıkları)

16 Mart 2009 Pazartesi

VKV Amerikan Hastanesi Dermatoloji Bölümü üstün hizmet kalitesi anlayışını uzun yıllardır koruyarak tüm deri hastalıklarında tanı ve tedaviye yönelik hizmet vermektedir. Bölümde, temel dermatolojik hizmet dışında değişik dermatolojik ve dermatokozmetik uygulamalar da yapılmaktadır.

Bölümümüz deri kanserlerinde erken tanı ve tedavi olanakları ile oldukça başarılı sonuçlar elde etmektedir. Öte yandan, son yıllarda görülme sıklığında artış izlenen cinsel yolla buluşan hastalıkların kontrolü, takip ve tedavisi bölümümüzde başarıyla yapılmaktadır. Çeşitli deri hastalıkları dışında allerjik egzemalarda patch test (yama testi) uygulaması, ben takibi ve dermatoskopik inceleme, kriyoterapi (dondurma tedavisi), elektrokoterizasyon, eksizyonel biyopsi ve küçük cerrahi müdahaleler de yapılmaktadır.

Kozmetik dermatolojide gelişmeler doğrultusunda bölüm içinde kozmetik danışmanlık, dolgu maddesi uygulaması, botulinum toksin (botoks) uygulaması, değişik derinlikte peeling (kimyasal soyucu) uygulaması da en uygun koşullarda, bu konularda deneyimli dermatologlar tarafından yapılmaktadır. Yine bu amaca hizmet eden, yeni teknolojilerden Nd: YAG ve IPL Lazer sistemlerinin kullanıma sokulmasıyla, cilt yenileme ve gençleşmesi, deri lekelerinin temizlenmesi ve derinin daha düzgün ve homojen görünümü sağlanmaktadır. Deri yüzeyinde mevcut tüm damar patolojileri (doğumsal damar anomalileri, anjiomlar, damar çatlamaları, bacak damar genişlemeleri, vb.) Nd:YAG, IPL ve Pulse Boya Lazer sistemleri ile tedavi edilebilmektedir. Aynı lazer sistemleri akne (sivilce) izleri, deri çatlakları, inatçı siğillerin tedavisi gibi değişik endikasyonlarda da hastalar için alternatif tedavi seçeneği oluşturmaktadır.

0 yorum: