Dermalogica ile Cilt Bakımı Hizmeti

15 Mart 2009 Pazar

Dermalogica ile Cilt Bakımı Hizmeti

Cildimiz çeşitli etkenlerden dolayı zamanla dengesini kaybetmektedir. Cilt bakımı ise cildin P.H'ını düzenlemek, porların (gözeneklerin) temizlenmesini ve sıkılaşmasını sağlamakda en önemli unsurdur. Cilt bakımı işlemlerinde ise cildin nem oranını dengelemek için ve dış etkenlere karşı koruma sağlayabilmek için tek bir ürün asla yeterli değildir. Cilt Bakımı ancak komple bir tedavi ile en etkili çözümü sunar.

Cildimiz genel sağlık durumumuzu gösteren bir ayna gibidir. Organizmamız en küçük bir fizyolojik bozuklukta, dengesiz beslenmede, kötü hijyen şartlarında veya stres durumlarında bunu derhal cildimize yansıtır. Dolayısıyla tüm cilt
dengemizi etkileyen faktörlere karşı koymak için düzenli cilt bakımı en önemli tedavi biçimidir. Her cilt tipinde zamanla farklı reaksiyonlar görülebilir, (kuru ciltlerde aşırı kuruma ve pullanma, yağlı ciltlerde akne oluşumu, olgun ciltlerde kırışıklık ve sarkma) gibi problemler oluşabilir. Cilt bakımı tüm bu cilt problemlerine karşı önlem veya oluşumlara karşı tedavi olarak yapılır. Cilt bakımı düzenli olarak yapıldığında koruma, hijyen sağlar sorunsuz ve temiz bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Estetica Restare'de Cilt Bakımı DERMALOGICA ürünleri ve profesyonel cilt bakım aletleri ile verilmektedir.

0 yorum: