Anlamli Nickler

20 Şubat 2009 Cuma

Bunca Cilenin sonu Degilmi bir avuc toprak Ölümden yana Korkum yok Tek
korkum UNUTULMAK!!

Bu günüde gördüm Yarin yasarmiyim bilmem Gencligede güvenemem Ölenler hep ihtiyarmidir??

Daglarda cicek soldugu zaman Göklerde bulut oldugu zaman Yagmurlar sel gibi aktigi zaman Anlaki BITANEM ben geliyorum!!.

Saclarina ak düssün istemem Gözlerine yas dolsun istemem Bir tek dilegim var Rabbimden Mutluluklar senin olsun BITANEM!!

Bir korkudur girdi cikmaz icimden Beni böyle boynu bükük birakma Adini anarim her nefesimde Neolur BITANEM beni unutma!!

ismin dudagimda oldu bir hece Bakisin sitemli asksiz bilmece Uykusuz kaldigim kacinci gece Sokak lambalari sahidim olsun!!

Gönül bahceleri yuvasiz yersiz Hayatin tadi yok anladim sensiz Toprak mezar olsun bana kefensiz Yasayamam sevgilim inan SENSiZ!!

Hayalin gözümden birgün digermi Yazdigin yaziyi yillar silermi ismini anmadan günler gecermi Sensiz yasamak mümkünmü söyle!!.

Maziyi yasadim dün aksam yine yazdigin ilk mektup gecti elime Gözlerim takildi ilk cümlesine Seni seviyorum diye yazmissin!!

Askimin bahari sensin diyerek Kalbimin feryadi dinsin diyerek Hayatta yanliz seni severek Acilan gülümü dermeye geldim!!

Hasretin bir yana kahrin bir yana Sensizlik ne demek sorsunlar bana Bu hasretlik biter nasil olsa Yinede sevgilim doyamam

0 yorum: