Etkileyici Mesajlar

28 Şubat 2009 Cumartesi

Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim…

İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!!

Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..

Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme…

Günden güne yok olmaktayım.. Bütün ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun…. GÖKYÜZÜ GÜNEŞ OLSADA SENSİZ YİNE KARANLIKTAYIM…. Seni seviyorum…….. Gözlerime bakabilirmisin….

Anlamli Söz Grupları

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar…

Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar “seni seveceğim”…

Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır…

Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana,uzakta oldugun icin tutkunum sana!hani en guzel asklar imkansiz gelirya insana,imkansiz oldugun icin tutkunum sana

Süper Aşk Nickleri 2

Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan.

Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım!

Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı…

Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye oldugu ogretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun oldugu ogretilmedi. Yasamımızın her anında birlikte olmamız dilegiyle sevgilim…

Aşk Sözleri 2

» Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..

» Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler…

» Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

» Bilinmeyen diyarlarda yürüyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum. Rüyalarımda gördüğüm tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlar.Umut iklimine seni yazsınlar!

Aşk Nickleri 2

» Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım çok riske girip sana aşık olmaktan..

» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim…

» Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!

» Şafak vakti yağan bir çiğ tanesi kadar Masum,gün batımında denizlerden esen rüzgar kadar Çılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Özelsin.

Dj Akman Nickleri

27 Şubat 2009 Cuma

Seviyorum seviyorum diyen diler
bakislariyla kalbini yakan gözler
sen den ayrilamam diyen verilen sözler
Sonra Birakipda gidenler ben biktim
allahim cezalarini artik sen ver

Dj Akman Anlamlı Nickler

Son kez soruyorum sana inanıyormusun benim aşkıma
bilmiyorum
Bana inanmiyorsan git ozaman sana zorla inandiramam bana inanmayani kalbime sokamam inanmiyan kisiyle hayatimi paylasamam benim sana verdigim sevgiyi sen kimselerde bulaman sunu da unutma gidersen beni bir daha asla bulaman dönsen pisman olsan yalvarsan sanmaki aciyipta yüzüne bakacam seven insan gitmeyi bile geçirmez aklindan giden
insan sevmemistir ben bunu böyle ogrendim benim babamdan hakliymissin aslan babam baksana gidiyor seni seviyorum diyen insan

Bebekler için Ek Yemekler

25 Şubat 2009 Çarşamba

Bebeklerin yutma ve çiğneme refleksi ek gıdalara başlamakla olur
Bebeklerde özellikle ilk 6 ay süre içinde sadece anne sütü bağışıklık sistemlerinin gelişmesi açısından çok önemlidir. İlk 6 anne sütü ile beslendikten sonra ek gıdalara geçilmelidir. Ek gıdalara geçiş bebeklerde yutma ve çiğneme refleksi için gereklidir. Bu dönemde bebeğinizin dişleri de çıkmaya başlayacağı için besinleri daha rahat yiyebilirler. 6 ayın sonunda ek gıdalarla birlikte bebeğinizi 2 yaşına kadar emzirebiliriniz. Ek gıdalara geçişte annenin bebeğine karşı çok sabırlı olması gerekmektedir. İlk defa yeni yiyeceklerle tanışan bebeğiniz ilk öncelerde tepkiler de bulunabilir. Bebeğinize karşı bu dönemde sabırla yaklaşın ama vazgeçmeyin. İlk 6 aylık dönemden sonra bebeğinizin mide ve bağırsakları aldığı yiyecekleri sindirmeye de elverişlidir.

Patatesli Havuç Püresi
Bir küçük patatesi buharda yada suda pişirin. İyice ezerek içine bir miktar su katın.
Bal Kabağı Püresi
Bal kabağını buharda yada suda pişirerek ezin. Bir miktar su ile sulandırarak yedirin.
Brokoli ve Patates Püresi
Brokoliyi ve patatesleri buharda pişirin. (Brokoli daha önce pişer) İkisini iyice ezin yine sulandırarak bebeğinize yedirin.
Salçalık Kırmızı Biber ve Patates Püresi
Kırmızı biberi fırın ızgarasında pişirin. Kabuklarını soyun. İyice ezerek sade yada patates ile karıştırıp bebeğinize yedirin.
Havuç ve Karnıbahar Püresi
Bir küçük havucu on dakika haşlayın içine bir küçük çiçek şeklinde karnıbahar ilave edin. 10 dakika daha haşlayıp iyice ezin.
Çeşitli sebzelerle bu şekilde ikili, üçlü kombinasyonlar yapıp bebeğinize yedirebilirsiniz.

Bebek Odaları,Bebek odası tasarlama

Bebeğinizin doğmasına az kaldı, odasını hazırlama vakti geldi. Evinizdeki hangi oda onun olsun? En uygunu oturma odasından uzakça (gürültüden rahatsız olmayacak kadar) fakat kolay kontrol edilebilir bir mesafede olmasıdır. Odanın doğudan ışık almasını tercih edin. Yatak odalarının doğuya bakması herkes için iyidir. Güneş ışınları sabah rahat uyanmamızı sağlar. Batıya bakan odalar özellikle yaz geceleri çok sıcak olur.

Diyelim ki oturma odasına uygun bir mesafede, doğuya bakan penceresi olan bir odamız var; peki bebeğimizin yatağını nasıl yerleştirirsek daha iyi olur? Odanın formu ve kapının yeri izin veriyorsa kuzey-güney yönünde. Yatağı dış duvara dayamamaya çalışalım, genelde duvarlarımız yalıtımsız olduğu için soğuk oluyor. Tabii her zaman bu şartları sağlamak mümkün olmuyor. O zaman da duruma göre çözümler üretiyoruz.

Bebeğin ve bizim ihtiyaçlarımız belli. Mobilya olarak bebek karyolası, bizim belimizi ağrıtmayacak yükseklikte alt açma masası ve eşyaları için bir dolap. Odasını çok fazla eşyayla doldurmayalım ki ona emekleyecek yer kalsın. Mağazalarda bebek odaları için çok güzel mobilyalar, duvar kağıtları, aksesuarlar vs. var fakat eğer istersek kendimiz de pek çok şeyi hem de çok para harcamadan yapabiliriz.

Bebek Mamaları,Sağlıklı Bebek Mamaları

Çocuk hekimleri ilk bir yıl inek sütü kullanımını önermemektedir. Anne sütünün verilemediği durumlarda en sağlıklı beslenme şekli hazır bebek mamaları kullanımıdır. Bu mamalar, mümkün olduğunca anne sütüne benzetilerek hazırlanmaya çalışılmış; modern teknolojinin kullanıldığı hijyenik ve sağlıklı ürünlerdir. Bu mamaları doktorunuza danışarak da alabilirsiniz.
Mama Alırken Dikkat Edilecek Hususlar

* İçindeki proteinin anne sütündeki protein oranlarına benzer olması,
* Mineral içeriğinin düşük olması,
* Karbonhidrat ve yağ şekillerinin anne sütündeki gibi olmasıdır.

Mamanın Hazırlanışı
Modern teknoloji kullanılarak hazırlanan güvenilir m,amalar kullanmaya özen gösterin.
Mama hazırlarken çok titiz davranmak gerekir. El yıkamanın önemini unutmayın. Kullanılacak tüm kaplar, önce sabunlu suyla güzelce yıkanıp durulanmalıdır. Kaynamakta olan suya atılarak en az 10 dakika bekletilmelidir. Daha sonra, temiz bir maşa ile temiz bir yüzeyde kurutulmalıdır. Temiz içme suyu kaynatılmalı ve 60 dereceye kadar soğutulmalıdır. Mamanın üzerinde yazan veya doktorunuzun önerdiği miktarda mama, belirtilen miktarda su ile karıştırılmalıdır. Mamayı, beslenme tablosunda önerilenden az veya fazla kullanmayınız.

Anne Sütü,Anne Sütünün Önemi

Anne Sütünün Yararları: Anne sütü, bir bebek için en ideal besindir. Anne sütünün avantajları şu şekilde özetlenebilir: Doğaldır, gerekli maddeleri yeterli miktarda içerir, hastalıklara karşı koruyucudur, hazırlaması kolaydır, pratiktir ve ekonomiktir. Anne sütüyle beslenen bebekler daha sağlıklı gelişirler,hastalıklara karşı direçleri daha fazladır, allerji, ishal ve kabızlık gibi olaylar daha az görülür. Ayrıca bu bebekler daha zekidirler. Emzirme rahmin küçülmesini hızlandırır. Belki de en önemlisi, emzirme anne ile bebek arasında kuvvetli bir duygusal bağın oluşmasını sağlar.Emzirirken bebeğinize sadece sütünüzün değil,sevginizin de aktığını hissedersiniz.

Emzirmeye Ne Zaman Başlanmalı?
Özellikle ilk emzirmenin anne sütü ile olması çok önemlidir.Bebekler doğumdan sonra açlığa birkaç saat tahammüllü olmakla birlikte,ilk emzirme yarım ila bir saat içinde gerçekleştirilmelidir. Zira, anne sütündeki bazı maddeler, bebeği mikroplara karşı korur. Doğumdan hemen sonra bebeğe şekerli su,mama ya da soda gibi gıdalar vermek sakıncalıdır. . Eğer engel bir durum yoksa, bebeğinizi en az 6 ay anne sütü ile emzirin

Anne Sütünün Özellikleri: Doğumdan sonraki 3-4 gün boyunca gelen sarımsı ve kıvamlı süte ağız (kolostrum) denir.Bu süt, bebeği enfeksiyonlara karşı koruyucu özelliği olan antikor denilen doğal aşı maddelerini içerdiği için çok değerlidir ve ziyan etmeden bebeğe verilmelidir.Daha sonraki günlerde normal süt salgılanmaya başlar.
Her öğünde bebeğin emmesiyle önce ön süt denen sulu kıvamlı süt gelir.Yüksek oranda protein,laktoz (süt şekeri) ve su içerir.Bebek ihtiyaç duyduğu tüm suyu buradan karşılar. Anne sütüyle beslenen bebekler tüm su ihtiyacını sütten karşıladığı için en sıcak havalarda bile su vermeye gerek yoktur. Memedeki ön sütün ardından son süt salgılanmaya başlar.Son süt daha çok yağ içerdiği için açık renklidir.Sütün farklı özelliği nedeniyle emzirmeye bebek tamamen doyuncaya veya o memedeki süt bitinceye kadar devam edilmelidir.
İlk günlerde anne sütü az gelebilir,gebelik hormonlarının yüksek seviyede olmasına bağlıdır ve normaldir,moralinizi bozmayın.Daha sonraki günlerde bol miktarda sütünüz gelecektir.Meme dokusu süt üretimini bebeğinin ihtiyacına göre ayarlar. Bebek emdikçe, onun ihtiyaçlarına paralel olarak, süt miktarı artar.

Bebek Beslenmesinde Dikkat Edilecekler

İlk besin anne sütü
Bebeğiniz için ilk aylarda gerekli olan tek besin elbette anne sütüdür. Ek gıdalarla başlayıncaya kadar ve ilk 6 ayda temel beslenme biçimi anne sütü ile beslenme olmalıdır. Uzmanlar ilk 4- 6 ayda bebek için gerekli olan besin değerlerinin anne sütü ile karşılanabileceğini, bebeğin kilo alımı ve gelişimi yeterli ise başka bir ek besine ihtiyacı olmadığını belirtmektedirler. Gerçektende bebeğin sindirim sistemi ve metabolizma ihtiyaçları göz önüne alındığında anne sütü yeterlidir ve bağışıklık sisteminin gelişmesi için gereklidir.

Katı gıdalara başlarken
Katı gıdalara başlayan bebek için ilk önerilen besinlerin başında meyveler gelir. Vitamin ve mineral bakımından zengin olan meyvelerin yüzde 75 ile 85� i su olduğundan bebeğin hassas sindirim sistemini de zorlamazlar. Yağ ve protein oranı az olan meyveler özellikle öğün aralarında tercih edilir. Bebeğe verilecek meyveler, ya meyve suyu ya da meyve püresi şeklinde hazırlanır. Meyvelerin içerdiği vitaminler sıcağa ve zamana karşı dayanıksız olduğundan taze, pişirmeden ve bekletmeden tüketilmeleri önerilir. Özellikle C vitamini içeren meyveler kesildikten, suyu sıkıldıktan sonra hemen bebeğe verilmelidir.

Hangi meyveler
Kış aylarında sıklıkla gördüğümüz portakal, mandalina, elma, armut, ayva ve muz gibi meyvelerin dışında bahara ait meyvelere de bu ayalarda rastlamak mümkün. Bunlardan bebeğinize uygun olanlarla ara öğünler hazırlayabilirsiniz. Ancak meyveleri seçerken taze, çürüksüz ve sulu olmalarına dikkat edin.

Bağırsak Aşıları,Bağırsak Problemleri

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ VE AŞILAR
Vücuda giren yabancı maddelerin etkisizleştirilmesi, dışarıya atılması ya da yok edilmesi için vücudun geliştirdiği bütün doğal düzenleri bağışıklık olarak tanımlamak olasıdır. Doğumla birlikte anne karnındaki steril çevreden ayrılan bebek, dış ortamda çok sayıda mikroorganizma ve yabancı madde ile karşı karşıya kalır. Bağışıklık sisteminin görevi, öncelikle bu maddeleri vücuda girdikleri yerde tutmak, yayılmalarını engellemek ya da geciktirmektir.
İnsan vücudunda bağışıklık sistemi (immun sistem), çeşitli organlar ve değişik hücrelerin rol aldığı düzenlerle yabancı maddeleri ve mikropları yok edebilmektedir. Sistemi oluşturan organlar şunlardır:

* Timus
* Kemik İliği
* Dalak
* Lenf Düğümleri

Bağışıklık sisteminin askerleri olarak düşünebileceğimiz çeşitli hücreler, olgunlaşma süreçlerinin değişik aşamalarında bu organlarda bulunur ve kan yoluyla vücuda dağılarak nerede ihtiyaç varsa orada görevlerini yerine getirirler. T ve B lenfositleri, makrofajlar, polimorflar ve trombositler gibi farklı gruplar halindeki bu hücreler, insan bedeninde yabancı maddelere ve mikroplara karşı durmaksızın sürdürülen savunmanın en önemli unsurlarıdırlar.
Timus göğüs boşluğu içinde yeralan iki parçadan oluşan bir organdır. Küçük çocuklarda akciğer filmlerinde rahatlıkla farkedilecek kadar büyük olan bu organ zamanla küçülür. Kemik iliği ise kemiklerin ortasında bulunan yağlı ve gözeli bir dokudur. Kırmızı kan hücreleri de dahil olmak üzere bütün kan hücreleri burada yapılır. Daha önce sözünü ettiğimiz T lenfositleri buradan timusa giderek olgunlaşır ve bağışıklık sisteminde üstlendikleri görevleri yerine getirmek üzere yeniden kana karışırlar.
Dalak, sol böğrümüzün arka bölümünde yeralır. Kırmızı kan hücreleri ve immun sistemin beyaz kan hücreleri için depo olarak görev yapar, aynı zamanda kandaki yabancı maddelerin büyük bir kısmını süzer.
Lenf düğümleri vücudun bir çok bölgesinde gruplar halinde bulunur. Boyun, koltuk altı, kasıklarda olduğu gibi yüzeyde bulunan bezeler kolaylıklla farkedilebilir. Ancak göğüs ve karın boşluğunda da çok sayıda lenf düğümü mevcuttur. Bunların başlıca görevi vücuda giren yabancı maddelere karşı bir süzgeç oluşturarak, mikropların vücuda yayılımlarını engellemek ya da geciktirmektir. Düğümler içinde bağışıklık sistemine ait sayısız hücre bulunmakta, bu hücreler insana zarar verebilecek maddelerin geçişine engel olmaya çalışmaktadırlar. Bu mücadele sırasında lenf bezeleri şişerek elle ya da gözle farkedilebilecek boyutlara ulaşabilmektedir.
Bağışıklık sisteminde yer alan hücreler, mikrorganizmalarla olan savaşlarını farklı silahlarla yaparlar. Bir grup hücre (makrofajlar, polimorflar ve bazı T lenfositleri) doğrudan mikropları yok edebilecek donanımlara sahiptirler. Bir başka grup hücre ise (B lenfositleri) kan dolaşımına antikor denilen sıvısal maddeler salgılayarak kendilerinin bulunmadığı ortamlarda dahi tanıdıkları mikropların ölmelerini sağlarlar. İşte bu hücresel ve sıvısal bağışıklık tepkileri birarada görev yaparak, yabancı madde ve mikrop bombardımanı altında yaşayan insanoğlunun, dünyadaki varlığını sürdürmesini sağlamaktadırlar.
Bir mikrop türü çeşitli bariyerleri aşarak vücuda yayıldığı zaman hastalık meydana gelir. Belli bir süre içinde destek tedavileriyle ya da kendiliğinden hastalık atlatılır, o mikroba karşı bir bağışıklık sağlanır. Bir kez daha aynı mikroorganizma ile karşılaştığında vücut ve immun sistem bu mikrobu tanıdığı için artık hazırlıklıdır, hastalık oluşmadan onu yok eder. Biz bu durumu fark etmeyiz. Bağışıklık ömür boyu kalıcı olabilir, bazan da bir süre içinde etkinliğini kaybeder. Sistem aynı mikropla karşılaştığında ne yapması gerektiğini hatırlayamaz, yeniden hastalık oluşabilir.
Bağışıklık sistemi her zaman başarılı değildir. Kimi zaman hastalığa yenilir, en etkili antibiyotikler dahi etkisiz kalabilir ve nihayet ölüm meydana gelebilir. Bu nedenle bağışıklık sistemleri erişkinlere göre daha zayıf olan çocukların öldürücü ve sakat bırakıcı hastalılara karşı bağışıklıklarının daha bu tip hastalılarla hiç karşılaşmadan sağlanmış olması gerekir. Bu amaçla mikropların zayıflatılmış, hastalık yapamayacak hale getirilmiş şekillerinin vücuda verilmesiyle, bağışıklık sisteminin uyarılmasını sağlamak üzere aşı dediğimiz sıvılar geliştirilmiştir.
Aşılar, içerdikleri zayıf ya da ölü mikroorganizmalarla immun sistemi uyararak, hücresel ve veya sıvısal bağışıklık yanıtını oluşturmaktadırlar. Böylece hastalık oluşmadan o hastalığa karşı direnç meydana gelmektedir. Ancak unutulmamalıdır ki hiçbir aşı temsil ettiği mikrooganizmanın kendisi kadar etkili bir cevap oluşturamaz. Bu nedenle kalıcı ya da uzun süreli bir immun direnç için aşıların belli aralıklarla tekrarı gerekmektedir.
İdeal bir aşı, hastalık belirtisine yol açmadan, en az hastalığı geçirmekle edinilecek kadar bağışıklık sağlayan aşıdır. Her aşı en iyi bağışıklık yanıtı sağlacak sıvılarla ve kendisi için en uygun olan vücut bölgesine uygulanır. Kimi aşılar ağızdan (çocuk felci), kimileri adale içine (karma vb..) verilir. Bazı aşılarla tek sefer uygulama yeterliyken, bazılarının uygun aralıklarla yinelenmesi gerekmektedir. Ancak usulüne uygun şemalar dahilinde ve tam olarak yapılan aşılama programlarıyla başarılı bir korunma sağlanabilir.
Aşılarla sağlanan "aktif edinsel" bağışıklığın yanısıra, antikor denilen sıvısal maddelerin çocuklara hazır olarak dışardan sunulması, kısa süren bir koruma sağlamasına karşın hastalıklardan korunmada önemli bir yer tutar. Bu antikorlar, anneden çocuğuna rahim içindeyken kan yoluyla geçebildiği gibi anne sütüyle de aktarılabilmektedir. Buna "pasif doğal" bağışıklık adı verilir. Süt verme süresince ve doğum sonrasında 4-6 ay süreyle süt çocuğunu bir çok hastalığa karşı korur. Bir de "pasif edinsel" bağışıklık mevcuttur. Yine bir süre için etkili olan bu immun yanıt, piyasada satılan çeşitli "gamma globulinler" ile sağlanır. Gamma globulin preparatları insanlardan, hayvanlardan ya da genetik teknolojilerle elde edilen tekli veya çoklu antikor karışımlarıdır. Yeri geldikçe her bir öge ayrıntılarıyla ele alınacaktır.

Eklem Romatizması,Eklem Romatizması Nedir

Hastalığın ilerlemesi halinde, ağ­rı büyük eklemlere de geçerek bunları hareket ettiren kasları etki­si altına ahr. "Sabah sertliği" başladığı zaman, hasta elinde çay bardağını tutamaz; düşürür. Parmaklarını açmakta ve hareket et­tirmekte zorluk çeker. Hastalığın aktif süresi boyunca yüksek ol­mayan bir ateş vardır.

- Zamanla eklem çevresindeki dokular şişer, şekil bozuklukları ortaya çıkar.

- Romatizmanın başlangıç döneminde aspirin, fenilbutazon gibi ilâçların ve altın zerklerinin faydalı olduğu bilinmektedir. Bunda da fizik tedavinin ve kaphca kürlerinin etkisi büyük olmakta; ço­ğu zaman iyi neticeler vermektedir.

- Çocuklarda ortaya çıkan boğaz ve ağız enfeksiyonlarıyla va­kit geçirmeden mücadele edilmeli; tedavisi sağlanmalıdır. Diş as­peleri, bademcik iltihapları, farenjit bunların başında gelmekte­dir.

- Soğuk ve rutubetli havada fazla kalmamalı; ıslak elbise ile, yahn ayak dolaşmamalıdır. Bu cümleden olarak; kışın kazak, yün çorap, atkı ve başlıksız dışarı çıkmamalıdır.

- Sağlık şartları yönüyle elverişsiz ortamlarda çalışmamalı; yorucu, yıpratıcı eğlencelerden, alkol ve sigaradan uzak durmalıdır.

- İstirahate yetecek kadar uyumalı, vitamin ve protein ihtiva eden sebzeleri ve gıdaları sofradan eksik etmemelidir.

- Nezle, grip ve soğuk algınlığı gibi mevsim hastalıklarını ha­fife almamah; hastalık geçinceye kadar istirahat etmeli ve iyi bes­lenmelidir.

Romatizma,ateşli Romatizma,Romatizma nedir

Ateşli Romatizma: Streptokok grubu mikropların sebep olduğu ani ve sinsi alevlenmelerle kendisini belli eden; eklemleri, kalbi, sinir sistemini ve böbrekleri tutan bir hastalıktır, iki yaşmdan önce görülemez. En sık 6-9 yaşları arasındaki çocuklarda görülür. Rutebetli ve soğuk bölgelerde, sosyo-ekonomik durumu düşük muhitlerde daha fazla rastlanır. Üst solunum yollarında meydana gelen enfeksiyonlar da ateşli romatizmaya zemin hazırlar.
Belirtileri:
* Romatizmal ateş ortaya çıkmadan iki üç hafta önce, genellikle bir üst solunum yolu enfeksiyonu görülür.
* Kalp iltihabı, yüzde altmış vakalarda ilk üç haftada kendisini belli eder. Kalp kapakçıklarında daralma ve yetmezliğe yol açtığı gibi; kalbin dışını kaplayan perikard zarını da etkileyebilir. Bu durumda aşırı hareketlerde nefes darlığı olur. Parmak uçlarında ve dudaklarda morarma görülür.
* Eklemlerde ağrı ve şişlik hemen ortaya çıkmaz. Önce boğaz ağrısı, bademciklerde iltihaplanma veya nezle görülür. Bu belirtilerden sonra, hasta kendisini iyi hissettiği ve hastalığı atlattığını sandığı bir sırada yeniden bir alevlenme olur. Vücut ateşi 39-40 dereceye çıkar. Nabız hızlanır ve en fazla çalışan eklemlerde şişlik ağrı ve kızarıklık başgösterir. Ağrı karşılıklı, simetrik eklemlerde aynı anda hissedilir.
* Vakaların yüzde yirmisinde gayri iradi hareketler görülür. Bunun sebebi, romatizmanın beyin zarı üzerinde etkili olmasıdır. Sebepsiz gülme, elindekini düşürme, sakarlık, yazıda çirkinleşme, ani refleksler sayabileceğimiz davranışlardır.
* Ateşli romatizma olaylarının hemen hemen yarısında kol ve bacak derisinde harita görünüşünde, pembe renkli kabarıklıklar ortaya çıkar. Kabarık yerdeki deride döküntüler olur.
* Ateşin ilk haftasında eklemlerin dış yüzlerinde, cilt altında mercimek büyüklüğünde, dokununca hissedilen yumrular başgösterir.
* Ateş, genellikle öğle sonları yükselerek, 39-40 dereceye çıkar; el ayasında ve tabanlarda bol terleme yapar.
Tedavi:
Tedavinin başlatılabilmesi için, belirtilerin başka hastalıklardan kaynaklanmadığı iyice tesbit edilmelidir. Zira romatizma ile birlikte böbrek iltihabı ve bağırsak bozuklukları da görülebildiğinden yanlış teşhiste bulunma ihtimali vardır. Ateşli romatizma, beraberinde birçok organ rahatsızlıkları getirdiği için; tedavi çok yönlü olarak yürütülmeli: öncelikle bu organların zarar görmesinin önüne geçilmelidir. Bilahare ağrıyı hafifletici ilaçlar verilmeli, hastanın iyi beslenmesi ve istirahatı sağlanmalıdır. Soğuk ve rutubetli ortamdan kesinlikle kaçmalı, kuru ve ılık bir odada hastayı yatırmalıdır. Vücuttaki zararlı metobolizma artıklarının çıkarılmasını kolaylaştırmak için bol sulu yiyecekler verilmeli; aynı zamanda enfeksiyona sebep olan mikroplarla savaş için antibiyotik tedavisi uygulanmalıdır.

ÇOCUK AŞILARI,BEBEK AŞILARI

Anne sütünün, bebeğinizin ilk aşısı olduğunu unutmayınız. Sağlık kuruluşuna herhangi bir nedenle getirilen her çocuğun aşı kartı incelenmeli, önemli bir rahatsızlığı olmayan her çocuğa mutlaka aşı yapılmalıdır.

Hafif ateş, soğuk algınlığı, nezle gibi rahatsızlıklarda çocukların aşılanması tehlikeli değildir.

Hafif gripal infeksiyon belirtileri olduğu için anne babalar çocuklarını aşıya götürmemekte, bazan da böylesi bir durumda hekimler gereksiz yere aşıyı ertelemektedirler. BU YANLIŞ BİR UYGULAMADIR!

Bazı aşılar tek bir seferde, bazıları ise aralıklarla uygulandığında bağışıklık sağlar. Bu nedenle aşılamaya zamanında başlanmalı, takvime uygun olarak aşılama sürdürülmelidir. Birden fazla aşı bir arada yapılabilir. Ancak aksi belirtilmedikçe aynı iğnede karıştırılmaz ve herbirinin farklı bacak ya da kola yapılması önerilir.

Anne ve babaların bilmesi gereken en önemli nokta şudur: Bir çocuğun tam aşılı olması için İLK YAŞ İÇİNDE EN AZ BEŞ KEZ AŞIYA GÖTÜRÜLMELİDİR..

Aşı yapıldıktan sonra çocuk ağlayabilir, huzursuz olabilir, ateş ya da döküntüsü olabilir. Ateş varsa düşürmek için çocuğu soyunuz, ılık su banyosu yaptırınız veya eklem yerlerine ıslak bezler koyunuz. Ateş düşürücü şurup, bol içecek ve sıvı gıdalar veriniz.

Belirtiler üç günden uzun sürerse ya da başka yakınmalar varsa doktorunuza danışınız. Gebelik süresince veya aşıdan sonraki üç ay içinde gebe kalma olasılığı olanlara kızamıkçık gibi canlı aşılar YAPILMAMALIDIR.

Ağır ilerleyici sinir sistemi hastalığı olanlara, havale geçirenlere, kan ve lenf kanseri gibi kötü huylu hastalığı olanlara aşı yapılması gerektiğinde mutlaka doktorunuza danışınız.

AŞI NEDİR ? AŞI NE ZAMAN YAPTIRILMALIDIR?

Aşıları anlayabilmek için öncelikle bağışıklık sistemini anlamak gerekir. İnsan vücudu mükemmel bir yapıdır ve amacı her koşulda yaşamını yani kendisini korumaktır. Güneş ışınlarına maruz kalınca tenimizin koyulaşması, nefes borumuza bir şey kaçınca öksürmemiz hep bunun bir sonucudur. Bazı hastalıkları (kabakulak,kızamık, suçiçeği gibi) bir kez geçirdikten sonra tekrar geçirmeyiz. Peki nasıl oluyor da bir kez kızamık geçirdikten sonra ikinci bir kez kızamık geçirilmiyor. Bu sorunun cevabı ancak bağışıklık sistemi ile izah edilebilir. Buna tıp dilinde aktif doğal bağışıklık denir. Hastalığı geçirirken vücudumuz bu hastalığın mikrobunu yenebilmek bir uğraş verir, bazı hücreler üretir (antikor) ve bunlar aracılığı ile onu yener. Bundan sonra da kanımızda bu mikrobu tanıyan hücreler kalır. Tekrar ayni mikropla karşılaşınca onu tanıyan hücrelerimiz hızla artışa geçerek hemen o mikropları bertaraf eder. Bu mekanizma ile geçirilen bazı hastalıkları tekrar geçirmemiz önlenmiş olur. Ayni olayı yani mikropları tanıyan hücreleri hastalığı geçirmeden oluşturmak için aşılama işlemi yapılmaktadır. Buna da tıp dilinde aktif edinsel bağışıklık deniliyor. Aşılamada amacımız kanda hastalık mikrobunu tanıyan, onunla karşılaşınca onu bertaraf edebilen hücreleri hastalığı geçirmeden sahip olmaktır. Aşılamanın bu kolaylığı yanında her hastalık her zaman zararsız bir şekilde geçirilemez, bazen hastalık çocuk felci örneğindeki gibi kişiyi öldürebilir veya sakat bırakabilir. Hiçbir hastalığı geçirmek aşılanmaktan daha zararsız ve hafif olamaz

KAN UYUŞMAZLIĞI ,KAN UYUŞMAZLIĞI AŞILARI, Kan Uyuşmazlığının Önlenmesi

Bebeğin kan grubu faktörlerinden bazıları annenin kan grubu faktörleri ile uyuşmuyorsa, bebeklerde kan uyuşmazlığı denilen, genellikle doğumdan hemen sonra kansızlık ve sarılık yapabilen bu
hastalık görülebilir. Bu hastalık nedeniyle oluşabilecek kansızlık ve sarılık bebekte ağır hastalıklara veya zeka geriliğine neden olabilir. Kan uyuşmazlığı genellikle ilk gebelik sırasında görülmez. Doğumlardan hemen sonra bu hastalık için koruyucu aşının anneye yapılması ile sonraki gebeliklerde koruma sağlanır. Büyüklüğü 7 haftayı geçen her gebeliğin sonlanmasında da (örneğin kürtajlar ve düşükler) bu aşı ihmal edilmemelidir.

Kan Uyuşmazlığı Nasıl Oluşur?
Bebeğin kan grubu özellikleri anne karnında yaklaşık 7 haftalıkken diğer her türlü kalıtımsal özellik gibi baba ve annenin kan gruplarının birleşmesinden oluşacaktır. Her insanın kan gruplarını oluşturan genler bir çifttir ve bu iki genin ortak çalışması ile kan grubu belli olur. Bu genler tek başlarına "A", "B" veya "O" gruplarıyla Rh "+" veya "-" faktörlerini ayrı olarak taşırlar. Örneğin kan grubu "Rh(+)" olarak bulunan bir kişinin genleri "(+)-(-)" veya "(+)-(+)" biçiminde oluşmuş olabilir.

Bebekler anne ve babaya ait genlerden (toplam dört gen) gelen bilgilere göre rastlantısal olarak alırlar, bu yüzden kan grupları anne-babadan farklı olabilir. Bu biçimde örneğin babasının kan grubu "Rh(+)" ve annesinin kan grubu "Rh(-)" olan bir bebeğin kan grubu "(+)-(-)" veya "(-)-(-)" olabilir. Aynı anne-babadan doğmuş diğer bebekler de baba veya annenin her seferinde başka genlerini alabileceğinden başka bir kan grubuna sahip olabileceklerdir. Böylece aile içinde kardeşlerin kan grupları oldukça farklı olacaktır. Annenin kan grubu Rh negatif veya O grubu ise ve annenin bebeğinin kan grubu farklı olursa "kan uyuşmazlığı" vardır denir. Bebek kan grubundaki Rh faktörü de A, B ve O grupları gibi baba ve anneden gelen genlerdeki bilgiye göre saptanır. Annesi Rh negatif ve babası Rh pozitif olan bebeklerin kan grubu Rh pozitif olursa, bu kan grubu anneninkinden farklı olduğu için kan uyuşmazlığı riski vardır. Fakat daha az sıklıkla bebeğin babası Rh pozitif olsa bile bebek Rh negatif olabilir. Bu durum ancak doğumda anlaşılır ve bu durumda kan uyuşmazlığı oluşmayacaktır. Özet olarak anne kan grubu Rh negatif veya "O" ise ve babadan gelen genler yüzünden bebeğin kan grubu Rh pozitif veya "A", "B" veya "AB" ise bu durumda kan uyuşmazlığı hastalığı beklenmelidir. Özellikle Rh uygunsuzluğu önemlidir, yani daha ağır sarılık ve kansızlıklara neden olabilir. Bu yüzden Rh uygunsuzluğu durumlarına çok dikkat edilmelidir. Annenin Rh pozitif ve babanın Rh negatif olduğu durumlarda kan uyuşmazlığı oluşmayacaktır.

Kan grubu uyuşmazlığı olan gebeliklerde, anne karnında ve özellikle doğum sırasında bebeğe ait kan hücreleri anneye plasenta (halk arasında "bebeğin sonu" denilen organ) yoluyla geçebilir. Bu geçiş sonrasında annede bebeğin kan hücreleri yabancı bir madde olarak algılandığından bazı bağışıklık sistemi maddeleri (yani antikorlar) salgılanır. Bu maddeler bebeğe yine plasenta yoluyla geçerek bebeğe ait kan hücrelerini parçalar. İlk doğum sırasında oluşan bu maddeler bebek doğmuş olduğundan etkileyemez. Fakat daha sonraki gebelikler sırasında anne vücudunun bağışıklık sistemi yeniden çalışmaya başlar. Daha anne karnındayken bebeğe geçen bu maddeler bebek kan hücrelerini parçalamaya başlar. Böylece "etkilenmiş kan uyuşmazlığı" durumu oluşur.

Kan Uyuşmazlığının Önlenmesi
Kan uyuşmazlığı hastalığı, aşı yaptırmayan ailelerde özellikle 3-4 doğumdan sonra her bebekte görülmeye başlar. Kan uyuşmazlığının böylece anne vücuduna bir kez yerleşmesinden sonra tedavisi yoktur. Bu nedenle koruyucu önlemler almak çok gereklidir.

Kan uyuşmazlığı tipine göre belirtiler ve önleyici tedbirler farklıdır. ABO gruplarına ait uyuşmazlık daha hafif geçer fakat Rh uygunsuzluğu çok ağır hastalıklara neden olabilir. Doğum öncesi izlemeler sırasında her gebe kadının kan grubu doğumdan önce öğrenilmelidir. Rh negatif bulunan annelerin eşlerinin kan grupları da öğrenilerek kan uyuşmazlığı açısından önlem alınmalıdır. Günümüzde yapılan uygulama ile 28 haftalık gebelik sırasında ve bebek kan grubu Rh pozitif olarak bulunursa doğumdan hemen sonra gerekli olan aşının yapılmasıyla bu hastalık neredeyse tamamıyla önlenebilmektedir. ABO kan grubu uyuşmazlığı belirtileri bebeklerde çok hafif görülür ve bununiçin pratikte aşı yapılması gerekmez.

Kan uyuşmazlığı aşılarının yapılmaması daha sonraki gebeliklerde sorunlar çıkmasına neden olabilir. Böyle oluşan bazı ağır durumlarda bebekler anne karnında kaybedilebilmektedir. Ağır kan uyuşmazlığı hastalığı durumlarında anne karnındaki bebekte kansızlık, sarılık, vücudunda su toplanması gibi belirtiler oluşur. Bebek doğduğu anda sarıdır. Bu bebeklerin tedavisi fototerapi (Işın tedavisi) veya kan değiştirilmesi ile yapılmaktadır. Fakat uzun süreli ağır sarılık durumları bebek beyninde ve diğer organlarında geri döndürülemeyen ağır zedelenmelere neden olabilir.

Anlamli Nickler

20 Şubat 2009 Cuma

Bunca Cilenin sonu Degilmi bir avuc toprak Ölümden yana Korkum yok Tek
korkum UNUTULMAK!!

Bu günüde gördüm Yarin yasarmiyim bilmem Gencligede güvenemem Ölenler hep ihtiyarmidir??

Daglarda cicek soldugu zaman Göklerde bulut oldugu zaman Yagmurlar sel gibi aktigi zaman Anlaki BITANEM ben geliyorum!!.

Saclarina ak düssün istemem Gözlerine yas dolsun istemem Bir tek dilegim var Rabbimden Mutluluklar senin olsun BITANEM!!

Bir korkudur girdi cikmaz icimden Beni böyle boynu bükük birakma Adini anarim her nefesimde Neolur BITANEM beni unutma!!

ismin dudagimda oldu bir hece Bakisin sitemli asksiz bilmece Uykusuz kaldigim kacinci gece Sokak lambalari sahidim olsun!!

Gönül bahceleri yuvasiz yersiz Hayatin tadi yok anladim sensiz Toprak mezar olsun bana kefensiz Yasayamam sevgilim inan SENSiZ!!

Hayalin gözümden birgün digermi Yazdigin yaziyi yillar silermi ismini anmadan günler gecermi Sensiz yasamak mümkünmü söyle!!.

Maziyi yasadim dün aksam yine yazdigin ilk mektup gecti elime Gözlerim takildi ilk cümlesine Seni seviyorum diye yazmissin!!

Askimin bahari sensin diyerek Kalbimin feryadi dinsin diyerek Hayatta yanliz seni severek Acilan gülümü dermeye geldim!!

Hasretin bir yana kahrin bir yana Sensizlik ne demek sorsunlar bana Bu hasretlik biter nasil olsa Yinede sevgilim doyamam

Şekilli Anlamlı Nickler 2

, ,
/( )\
\ \_/ /
/_ _\
| \> (_ ^ _)
/`\|IIIIII|/`\
\ \___/ /


anne yinemi msn'nin üstüne dantel koydun


[ /BuraX\] {heRŞey güzEL oluYor deRKen :: yook ya yaşamak istemiyorum ben...!!!!}

[̲̅M̲̅] [̲̅a̲̅] [̲̅r̲̅] [̲̅i̲̅] [̲̅j̲̅] [̲̅u̲̅] [̲̅a̲̅] [̲̅n̲̅] [̲̅a̲̅]

Burak Öldü Diye Sela Vermişler Ölen Hayvan İmiş Aşıklar Ölmez!.

Anlamlı Nickler

17 Şubat 2009 Salı

KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM!

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni ‘EBEDiYEN SEVECEGiM’

SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN GüzeL eSeridiR!

Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla……..

eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa!

Dünyan öyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun

DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM!

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce

aSlanlaRa SöZ VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM!

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe öLümsüZ MehmetçiK YazacağıM!

Sevgimiz yavas yavas süzülen çisil yagmur gibi ama irmaklari tasiran cinsten

Anlamlı Doğum gününe özel Mesajlar

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye… Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım \”harika bir yıldı\” dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara…

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten \”dostum\” diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki doğdun. Nice mulu yaslara

Anlamlı Doğum günü Mesajları

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir… Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara…

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir \”hayat pastası\” yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara!

smiley gulucuk d, smiley harfler, surat gifler, taraftar smileyleri super, temalar, tren harfler,

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara…

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

FLUUUPPP! Bu bir sms sürprizi. Sana şans getirmek için burada. Bu yüzden hemen gözlerini kapat ve bir şey dile. Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana.

Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Doğum günün kutlu olsun!

sesli smileyler 1000lerce, sevgi ask, simli msn gifleri, smil, smile, smiley, smiley el hareketi,

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara…

Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. İyi ki varsın…

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara…

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler…

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Doğum günün kutlu olsun!

doğum günü, doğum günü kısa mesajlar, Doğum Günü Mesajları, doğum günü özel sözler, doğum günü sözleri, Doğum Gününe Özgü Sözler

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin.

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!


Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun…

Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın…

160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seni seviyorum.

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması

TATLI BABACIGIMA SABAH YAGAN CIG KADAR SAF AKSAM GUN BATIMINDA ISE RUZGAR KADAR CILGIN,OKYANUSUN DERINLIKLERINDEKI INCI KADAR GUZELSIN.BABALAR GUNUNU KUTLUYORUM.

MESAFELER NE KADAR UZUN OLURSA OLSUN SEVGISINI HER ZAMAN UZERIMDE HISSETTIGIM DUN DE BUGUN DE YARIN DA HEP YUREGIM KADAR YAKINIMDA OLAN BABACIGIM SENI COK SEVIYORUM.

program, program download, programlar, sahan gokbakar, sarkac gif, serit seklinde gifler,

SEVGILI BABACIGIM SEN BIZIM GUL KOKULU SEKERDEN TATLI CANIMIZDAN DEGERLI BIRICIK BABAMIZSIN SENI COK SEVIYORUZ.

DUN SANA KIZDIKLARIMI BUGUN BEN YAPIYORUM BABA CUNKU ASLINDA SENIN KUCUK BIR KOPYANIM UMARIM SENIN KADAR SEVGI DOLU OLURUM.

SEVGILI BABACIGIM GURBET UZAK OLSA DA SEVGIN O KADAR YAKIN KI BILMELISIN ELLERINDEN OPERIM SEVGILER.

GELINCIKLERIN EN SADESINE PAPATYALARIN EN GUZEL KOKANINA GULLERIN EN GULER YUZLUSUNE BABALARIN EN SEVGILISINE BABALAR GUNUNUZU BIR KEZ DAHA KUTLUYORUM.

DUNYADAKI CICEKLERIN EN GUZELI GULDUR GULLERIN EN GUZELI ISE SEN GUNUN KUTLU OLSUN BABACIGIM.

pariltili gifler, parlayan gifler, peri gifleri, photoshop, plugins, plus, plus eklentileri,

KOKLANACAK GUL ACILACAK GONCA YASANACAK HAYAT VE ALINACAK NEFES OLAN SEVGILI BABAM IKLIMINDEN TASASIZLIK SEVGINDEN CESARET VE GOZLERINDEN ESARET ALDIGIM GUNLERI HEP YASAMAK ISTIYORUM.

ATESIN YAKTIGINDAN, GUNESIN HAREKET ETTIGINDEN, GERCEGIN BIR YALAN OLDUGUNDAN KUSKULAN; FAKAT BENIM SENI SEVDIGIMDEN ASLA KUSKULANMA. BABACIGIM BABALAR GUNUN KUTLU OLSUN

COK SEVDIGIM CANIM BABACIGIMA KUCAK DOLUSU SEVGILERIMI SUNAR, BABALAR GUNUNU KUTLARIM.

UZERIME SABIR TOHUMU EKIP SEVGIYLE SULADIGIN GULUNUN BILMENI ISTEDIGI BIR SEY VAR SENI COK SEVIYORUM.

EVIMIZIN GUNESI BIR TANESI OLAN CANIM BABAMA KUCAK DOLUSU SEVGI VE SAYGILARIMLA BABACIGIM BIR GUNUMDE DEGIL HER GUNUMDESIN

msn smiley ifade, msn space, msn surat ifadeleri, mutfak, oyunlari, pacmatronic smiley pack,

BIR BABA, KENDI MUTLULUGUNDAN COK, COCUKLARININ MUTLULUGU ILE MUTLU OLUR.

COCUKLUK CAGINDA BABA KORUMASINDAN DAHA GUCLU BIR IHTIYAC DUSUNEMIYORUM.

BABANIN MIRASINI MI ISTIYORSUN? BILGISINI OGREN. ONUN PARASINI HEMEN HARCAYABILIRSIN.

BABANIN ERDEMLERI COCUKLARININ SERVETIDIR.

BABANIN ROLU, YUZ OGRETMENINKINE BEDELDIR.

INSAN BABASINA BORCLU OLDUGU SAYGIYI, ANCAK BABA OLUNCA DUYAR.

BABA SEVGISINI KORU. O SEVGIYI KESIP ATARSAN, TANRI DA SENIN MUTLULUK ISIGINI SONDURUR.

msn messenger ifadelerim, msn msn hareketleri, msn nickleri, msn smiley icons,

Her zaman söylemesem de biliyorum aslinda babamin onu ne kadar çok sevdigimi bildigini.. Ve ben ne kadar karisik cümleler yazsam da hepsini desifre edebilecegini.. Çünkü o benim BaBaM..

Sen güçlü bir çinar gibisin.. Arkami ne zaman sana yaslasam sanirim ki dünyayi bile fethedebilirim.. Çünkü bana hep güç verirsin.. Babalar günün kutlu olsun…

Bana yaptigin dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanin en iyi örnegi olmandir. Babalarin en iyisi, bu gün sadece senin..

Ilk adimlarimi atarken ellerimden tutuyordun. Simdi fark ediyorum ki babacigim, ellerimi hiç birakmamissin. Babalar günün kutlu olsun..

Hayatin anlami ve tüm güzelliklerini ögreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun..!

Dünyanin en yakisikli babasina, seni çok seviyoruz, babalar günün kutlu olsun..!

babalar günü kısa mesajları, babalar günü kısa sözler, babalar günü mesajları, Babalar Günü özlü Sözler, babalara özel sözler

Her zaman söylemesem de biliyorum aslinda babamin onu ne kadar çok sevdigimi bildigini.. Ve ben ne kadar karisik cümleler yazsam da hepsini desifre edebilecegini.. Çünkü o benim BaBaM..

Sen güçlü bir çinar gibisin.. Arkami ne zaman sana yaslasam sanirim ki dünyayi bile fethedebilirim.. Çünkü bana hep güç verirsin.. Babalar günün kutlu olsun…

Bana yaptigin dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanin en iyi örnegi olmandir. Babalarin en iyisi, bu gün sadece senin..

Ilk adimlarimi atarken ellerimden tutuyordun. Simdi fark ediyorum ki babacigim, ellerimi hiç birakmamissin. Babalar günün kutlu olsun..

Hayatin anlami ve tüm güzelliklerini ögreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun..!

msn hareketli yazi, msn ifade paketi, msn ifadeleri, msn ifadeleri indir, msn indir, msn isaretleri,

• Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem.

• Her şeye değer senin sonsuz sevgin.. Annem annem.. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim.

• Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. en aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.

• Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum. Çünkü sen benim annemsin. Beni benden çok tanıyansın, bilensin. Bana sarıldığın zaman tüm dertlerimi yok edensin. Anneler günün kutlu olsun ey aziz kadın, annem!.

kizlar icin gifler, komik msn ifadeleri, koyun gifl, maymun suratli gifler, msn, msn emoticons smiles,

• Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.

• Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun.

• Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

• Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günü kutlu olsun bitanem.

• Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

• Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Güzel Anneler Günü Mesajları

Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM.

• Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın.Annemsin. Varlığımın tek nedeni.. Anneler günün kutlu olsun.

• Dün, bugün ve yarın..daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi.. Anneciğim anneler günün kutlu olsun.

• Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim.

• Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı. Onları hiç soldurmadım annem. Anneler günün kutlu olsun.

Anneler Günü Anlamlı Mesajlar

• Annem.. annem.. ben sensiz hep eksiğim.. Yanında olmasam da, sen yine benimlesin.

• Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim.

• Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.

• Anneler günün kutlu olsun ANNEM! Her zaman söylemesem de seni çok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun.

• Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim..

Anneler Günü Mesajları

• Gücüme güç, umuduma umut katan annem.. Anneler günün kutlu olsun!!

• Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem.. Seni çok seviyorum.

• Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM. Ellerinden öperim.

• Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem.. hakkını nasıl öderim..

• Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun..

• En güzel insan, en güzel annem, koruyucu meleğim.. Ellerinden öperim.

fircalari, fotograflar, fugo harfler, genel harfler, gif, gifler, gifleri, goz kirpmalari,

büyüklerle ben yapamıyorum
çocuklarda almıyor beni oyunlarına,
bir devlet dairesinde yangından kurtarılmayacak sıkışmış bir çekmece gibiyim,
açılamıyorum sana…

kardeşiyle sokaklarda hep bir örnek giydirilen
sen nasıl sevmezsin eşitliği?
yürürken düşen çoraplarını aynı hizaya getirmek için
annen değil miydi önünde diz çöken?

yol kenarlarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım,
bu yüzden en çok denizden alacaklıyım…

ejderha gifleri, eklentileri, el hareketleri ifadeleri, emoticons, emotions, erkekler icin gifler, filters,

annesinin dizlerinin dibinde hiç ayrılmayan uslu bir çocuk gibidir limandaki deniz,
ama sokağa çıkıp dalga olmak geçer yüreğinden…

hiçbir bardakta dudak payı bırakmadınız bana
bir kaşık sesini bile çok gördünüz şekersiz içerek çaylarınızı..

iki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine
kendi başıma zor sığıyorum bugün.
büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?

kabuğunu koparmadan ne bir elmayı soyabildim
ne de iyileştirebildim bir yarayı
ama karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna
bendim çünkü bıçağı saplayan onun yurduna…

cizgi karakterli gifler, cocuklar icin gifler, dans eden gifler, dans eden harfler, design, download,

bilerek mi yanına almadın giderken
başının yastıkta bıraktığı çukuru
güveniyordum oysa sevgimize ben
vapur iskelesi ya da tren istasyonundaki saatin doğruluğu kadar..

beni senin gibi birde annem terk etmişti
ki göbeğimde durur onun yokluğundan bana kalan çukur..

sıralanmış saksılar vardı limana bakan pencerimizin önünde
ve çiçekler arkasında ekmek kırıntıları serpen martı yüzlü bir anne…

terasta toplanan kadınlar limandaki beyaz geminin ışıkları yanınca
dedikodusunu yapmayı unuturlardı,
tam o saatlerde sokaktan geçen yazlık sinemadaki biletçi kızın

buttery ifadeleri, buyuk smileyler, candy harfler, cicek gifleri, cicekli gifler, cizgi film gifleri,

Deniz kıyısında bir martıyla konuşurken görüyormuş dostlarım beni sürekli,
bir kaptanım çünkü,
kağıt gemilerden emekli…

gülemedim ki hiç hasta yatağının başucunda
haberi bu yüzden yoktur annemin
sol yanağımdaki gamzeden…

komidinin üstündeki ilaçların sayısı arttıkça
kutularından yaptığım gökdelenin uzamasına seviniyorum,
ve bilmezdim,
annemin yaşantısındaki renkliliğin
yalnızca raflara dizili kavanozların içindeki reçeller olduğunu

bebekli gifler, bedava msn ifadeleri, boksr ifadeleri, brushes, bublegum ifadeleri, burclara gore ifadeler,

Yağmur şehre bir yağdı
Ben ağladım

Ben ençok seni götürdüm giderken
Aklımın nakliyesiydi asıl yoran taşıyıcıları
Yardan düşmüştüm yaralarım yardan armağandı
Ben sevmeyi beceremedim belki de sevilmeyi
Benim sevmeye engel evcil acılarım vardı

Ben yağmur ağladım bir şehre yağdı
Ben şehre ağladım bir yağmur yağdı
Ben bir ağladım şehre yağmur yağdı

Ben…
Yağmur…
Ağladım…

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması

Bir şehre yağmur yağdı
Ben ağladım

Kim daha çok yalan söndürdü çay
bardaklarında
Hangisi talandı demli öpücüklerin
Ve buğularda yitirilen kimin adıydı
Bir aşktan diğerine kaç saate gidiliyordu
Soyulur muydu kabuğu hayatın
Yoksa bütün vitamini kabuğunda mıydı?

animasyonlar, arabali ifadeler, arkaplanlari, ask gifleri, asker ifadeleri, avatarlar,

Sevilirken ayrılmak mı kaldı Bizanstan
Yalan dolan yoktu gözlerde sadece ses
Verilen sözler birdi edilen yeminler sıfır
Eşyalar alındı fotoğraflar söküldü
yerlerinden
Bir aşkın izlerini yok edecek yeni bir aşk
sipariş edildi yeniden

1144 adet smileys, 176 msn smiley, 224 adet 3difadeler, 3d ifadeler, 3d pack,

Yerle yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü,
Kavim göçlerinden bu yana ağlayan
Ve durmadan
Cep kanyağı yakıcılığında ezgiler
Çalan, çaldıran, yakalatan
Adı bende gizli bir kadındı İstanbul

Şehre bir yağmur yağdı
Ben ağladım

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması

15 Şubat 2009 Pazar

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması ' na katılalı az bir süre oldu fakat şuan google de 5.sayfadayız.Bakalım ilerki günlerde neler olacak.Çok geç başladığım bariz yarışmaya fakat seo çok farklı bir alan ve de ne olacağı belirsiz :)

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması

Anlamlı Şiir

Yok oLup qitмék kaçıp kurtuLмaksa hayattan,
Yok oLup qitмék istioruм ..!!
Ruhuм bédeniмi taşıyacak kadar dirénçLi deiL artık ..
GözyaşLarıм buqünLérde daha çok yakıyor canıмı ..
Hér daмLası düştükçé daha fzLa yaraLıyor bédeniмi ..
Kan révan içindeyiм.. Né bi uмut ne bi sévinç yok yüzüмdé..
YıLdızLar biLé bana yakLaşamick kadr uzak ..
Ama onLardan biLé korkar oLduм ..
Yok oLup qitsém kurtuLurмuyuм ?
KurtuLcaksaм yok oLup qitмék istiyoruм artık BuraLardan ...

live messenger 901407,live messenger 9,calinan msn adresi

HasreTin ŞırıngayLa damarLarıma enjekte (!)

hayaTıma qiRen herkeS bi mutLuluk kaTTı kimiLeri qeLirken kimiLeri qideRken (;

Enkaza çevirdiğin kaLbimi rahat bırak..

HerkeSin KorkTuqu öLümü ßiS SokakLarda oYun Die oYnuoRs..

KirLi eLLer DoknmaSn Die DikenLi teLLer öRdüm Yüreime..

hayaLde Kurmu0rm arTıq.. qirerDe kirLetrSn Die.!

ßi Daa aSıq oLamam ßu şehrDe
iqi Kez yıkanıLmazkie ßi nehirDe
ßi Daa Canımı Yakamz hiç KimSe
uZak Dur ßendn ey aSq mümknSe..

messenge, msn messenger, msn messenger 1603, msn messenger 8100035b,

Adını koyamadıqım dünyam..
ßenden uzak dur..
Yetmedi mi yaptıkLarın..?
Göz aLtLarımdaki o siyah isLer..
Dinmediniz mi artık..? Pes etmediniz mi..?
karanLıkLar.. arTık aydınLanmadınız mı..?
ßu ne inat..? ßu ne öFke..?
ßen bittim arTık rahat bırakın ßeni..
inSan gibi yaşamak isTiorum..
ßırakın beni.. kapıLarı kiLitLemeyin..
öLmek koLay oLsaydı..
ßen ßin defa öLdürmüsTüm o kaLp atışLarımı...
Şimdi çekiLin gidin pis karanLıkLar..
ßeni 0 pamuk şeker yiyen küçük kızın
eLLerine ßırakın...

msn messenger nedir, msn messenger90beta trkceyamaplus, msn mobile, msn nicklerde sorun, msn plus,

Benim suclanms aşkLarm var
YasakLar örtmüş üstünü..
KirLi eLbiseLer qiyinmiş bir sevqim
SiyahLardadr benm rengim..
UçLarı yırtıLmş kayboLmş resimLerim
Kırmızıya bürünmüş cesetLerm var..
Kapkara buLutLarm
Çamurdan yağar yağmurLarm
ÇöLe benzer bir bahçem var..
GöLqem bni takip etmez ardımda
Hayat qözyaşLarımı çaLdı acımasızca
Benm sevmeye korktuqm sevqilerim var..

msn avatar yapma, msn avatarlar, msn babbaa, msn beddualari, msn bot yapin,

Doqd0r deiLm muaeNe eDym.. uzaT dudaqLrnı ReçeTni werym..

DünYa YaqışkLsı oLsan né Yazar.. ßn iSdemedkDen Sora ßu qönüL Sna b0q baqar..

aqLına qeLirm aqLn qiDeer xD

DehşeT – WahşeT – 0uw ŞeT xD

KurTarn ßny TuTun eLimden DüşmeDen.. koLLayn ßny Korqar oLdm ßn herşeeDen..

DouşTan çareSi oLmaan ßi hastaLıqm war hér qöRdüümü inSan Sanı0rm..

Seny 1 öpSem 2 Kıskanr. 2 öpSem 3 aLınr. 4 öpSem 5’in akLı kaLır. ßenmLe Tüm SayıLrı Denemye warmıSn ..?

oLur hany Canın çeqr ßeny göRmék hayaL qüCünü çaLıştır y0qum arTık..

msn bot yeni, msn bul, msn discovery, msn discovery download, msn discovery full, msn discovery indir

DamaRıma ßaSanın Kan doLaşımını DurduRurum..!

Siz Sidiq YarşTrmya Dewm eDin ßn aqSınıza Sıçdm qiDi0rm..

annenin kuLakLrnı çınLatmk iSdemi0sn uraŞma ßnmLe..!

ßeqenmeq Sewmk oLsaadı kaLbim çöpLk oLrdu xD

0 0dun ßny aşar.. ßi wurSm feLeqi şaşar.. deLiqanLı Kız ManiTasızDa Yaşr..

SimSiah Baqı0r Yüreqm arTık DünyaYa.! Dur Dokunma.! Acı0r Yüreqm Sn d0qnDkça..

inSan oqLu nankörDr Deqr wermeS kmSye.. Bnde inSanm Daa fazLsnı beqLme..

Sıradn ßi inSanm ama ön Sıradn ..(H)

qözLerm qözLernde TiTrerm.. ßaq TutuşDu Yanı0 eLLernde eLLerm..

Teq Dayanaqım SenSin x3 ..!

Harbi Emo Nickleri

Deqer werdikLermn göTü kaLkmasın..DeqeRi aLırm göT Gbi kaLrsn..!

oLmas oLsn böLe aShk.. Shen Bna uSak.. Bhen Shenden uSak..

SensizLk Kanıma karışTı.. Gücm kaLmadı arTık KomaDaım..


ŞimDy YıkıntıLarn araSndan Çıkıp qeLdiqim şehRe qeRy Dönme Zamany..

qöTüne nazar ßonCuu TakTa eKmeq TekneNe Nazar DeqmeSn xD

qimé d0qunr eLLern? qimi qörür qösLern? öLüm çıqar qarSıma Yine ‘Sén’ derm..

ZebanyLer araSnda Yabany ßi meLeqm ..(A)

KişiseLLeştiremediqLernisdenim..xD

Emo Olmak

öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє?.göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor


Siz entel dantel işlerle uğraşırken biz arka sokaklarda racon kesiyorduk

Seviyorsan yanımda kal sevmiyorsan ufaktan ufaktan yol al

Emo Özellikleri 2

1. Türkçe bilmezler, kendi aralarında kullandıkları tuhaf bir dil vardır. Şekil 1 a'da vikings'in gösterdiği gibi:

hihihihi süfe nahn her bh süfe e ama o arkdaki çnta pempe pempe zrtmış hihihihi

ne jkı yaaa ajko ne dio o hatun

oii fasla tabdım<3

ayhhh çoqhh dadnu ben öpebilirmiim 1 kere

aaaaaaaaaaa tacıı tanıommbı yerdenn askıma ben heduee ettım jok yakısıyo bebeımeee mjxxx sfym senıı emojukummmmm

emo filmleri

emo filmleri,

1 spider-man
2 donnie darko
3 american beauty
4 everything is IIIuminated
5 fight club
6 garden state
7 titanic
8 requim for a dream
9 basketball diaries
10 eternal sunshine of the spotlessmind

ünlü emolar

1 my chemical romance
2 fall out boy
3 a.f.i.
4 panic ! at the disco
5 hoobastank
6 death cap of cutie
7 modest mouse
8 taking back sunday
9 dashboard confessional
10 weezer

Emo Özellikleri

*disco değil retro olmak,
*2 el kıyafetler
*eskimiş yırtık converseler
*kızlarda kendilerinin kestiği w boyadığı kısa saçlar (yada renkli.kırmızı,mor,yeşil vs. akla ne gelirse)w yataktan yeni çıktım modundaki saçlar,
*günlük..en emoların en önemli kişisel şeyi,içine yazdıkları şiirlerini yaşadıklarını dier emo arkadaşlarıyla paylaşırlar
*siyah oje(yıpranmış)
*emo kızları genellikle pop kültürüne baş kaldırır.
-emo kızları nlerden nefret eder:
justin timberlake,avril lavigne,konserlere para verip girmek,kendilerini kısıtlamaya çalışan erkek arkadaş,piercing!lerine laf eden aile

ingilizce emo nickleri

1-cute is what we aim for
2-avengeld sevenfold
3-the early november
4-hellogoodbye
5-quietdrive

Başarı Nickleri

Hiç bir şey istemem bir parça gülebilmek için ağlamak daha güüzeldir rahatlar insan ne de olsa öyleyse gel sende bu karanlık ortama

Bir kaç damla gözyaşı akar gözümden ama napabilirim ki benimde ruhum kayıp hayatın içinde kalbim kırık param parça bir halde ama karanlığın şartı budur mutlu olmalıyım belki de
*
``**SusuyoruM artıK dahA fazLa batmamAk içiN karanLığına ama tutAmıyorum kaLbimin incE çığıkLarını yawAş yawAş sağır oLuyorum yokLuğunLa**``...
*
karaNLıqta .....LAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi

Anlamlı Sözler

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında

Yalnızım yapayalnız hayat yuolunda belki arkamdan gelenler var ama bakmazlarbana , beni güldürün ama ağlarım ben bedenim alışmış ne de olsa

Yalnızlık gülümser ekşi ekşi suratıma ben yalnızken ve ağlarken demekki yalnız değilmişim kendimi yalnız sanırken

Kötümser bir şekilde bakan yok bana karanlık bakar ama o iyidir aslında çünkü düşünme fırsatı verir insana
*
Kırmızı kırmızı damlalar yere dökülür onlar benim kanım, ben değil onlar acı çeker yere düşerken ben acı çekerim siz aptal insanlar bana bakarken çünkü size acırım bana küçümser gibi bakıp karşımda dikilirken

Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla

banker guzel sozler, bas guzel sozler, begenilen msn nickleri

Yoldan geçen herkesin aklına takılırsın
Ah bi sana baksa
Başka ne istersin ki sen bundan daha fazla

Evet hoşsun güzelsin ama
Sadece bunlar yetmez ki bana
Nerdesin bilmiyorum ama
Seni hiç istemiyorum

Bugün uzaksın bana
Çok da umrumda
Ağlıyorum sanma
Sakın ha üzülme benim adıma
Bu daha fazla koyar bana"...

Emo Şiirleri

AshKiN öLum KoKuyoR.

"Hayat boş elde var sıfır
Hiç bişey yok yine yanlızım
Bi tek ben varım etrafında
Hiç kimse yok ki başka

Oysa alışmıştım sana
Görmeye hergün seni başka başka
Nerdesin bilmiyorum
Ve seni hiç özlemiyorum

Bugün uzaksın bana
Çok da umrumda
Ağlıyorum sanma
Sakın ha üzülme benim adıma
Bu daha fazla koyar bana

Emo Nickleri

qerchekLeri öLdüReN HayaLLér isé,HicH GercK yasaMadıM BeN..

KooP =P CosssHH =D HaYaT saTeN BosHH =))

çoqq ani oldu bu veda'n...
ne hayallerimiz vardı gerçeklecegini sandıgımız...
ne umutlarımız vardı içinde birbirimizi saklaıgımız...
dönmeyecegini bilsekde acı veriyor işte.. =S

UzaKLk sénde gisLi,YanLıslıK isé sadeJe yenilqi.UntMa!!BiRisinin yaNınDa olMasını İsTiossan,sadeJe DüsHLe..

AshK Her DaiM öLümsüzLüKTüR.

Kötümser bir şekilde bakan yok bana
Karanlık bakar ama o iyidir aslında
Çünkü düşünme fırsatı verir
İNSANA...!!!!

sevgililer günü mesajları,sevgililer günü sözleri

12 Şubat 2009 Perşembe

Güneşten vazgeçtim Seni unutmak için,
Karanlıklar artık dost, artık yaren.
Tabağımda tadamadığım sevgim masamda,
Menümdeki yaşam artık param parça...!

14 şubat nickleri,14 şubat sözleri,sevgili sözleri,

Kaç ölüm adını değiştirir usta?

Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir.

Sonunu düşünenler kahraman olamaz.

Msn sözleri,sevgi,Sevgi Sözleri,Güzel Sözler

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.

Dostun dostumdur, düşmanın düşmanım.

Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım..

harika sözler,Msn için Aşk Sözleri,Msn Nickleri,

Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.

Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.

Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.

aşk,Aşk Nick,aşk nickleri,Aşk söz,aşk sözleri,Aşk sözü,Güzel Sözler

Ölenin arkasından ağlamaki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !!

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.

Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin.

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.

Romantik Anlamlı Nickler

10 Şubat 2009 Salı

Bu Günler Kötü Olsa Bile... Yarınlar Hep Güzel Olur Derler... Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmiydi...

Hayatın en acımasız şartlarında bile yüzümüzden bedava tebessümü eksik etmedik biz insanları insan olduğu için sevdık...

Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım..!

Dağların bile sesi çıkmaz,bakma suskun durduğuma!..

Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar benim içimin sızladığını yüreğimin yandığını bilmiyor....

' Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi Kayßettim '

Yalan ne kadar hızlı olursa olsun gerçek onu yakalayıp mutlaka geçer...
ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!

Şehre lacivert gibi yapıştı yağmur!!

Kıskandırma Nickleri

Zavallı yüreğimi derde soktun.Ama aslında sen hiç yoktun

Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.


>>>ιηѕαηℓαя gєçιуσя нαуαтıм∂αη...¢αηıм ∂є∂ιgιм...вєş ραяα єтмєѕ ιηѕαηℓαя....!!!<<< <


Bir güzel söz istersin!! “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok...

Kız Arkadaşı Msn Nickleri

s0Z aq|sDan C|q†| ßi kéré... d0néN snn qißi alChaq 0Lsn ßu déWiRdé ßnm qißi a$|k ßuLursn héMén aRa haßéRim 0Lsun..

éLìn òLdùqùn qécé yàkàrìm ßù $éhRy àLàyìnà nì$pét $évìyòrùm $ény

Sén!N nε oLduğN ßeN!m iÇiN öNéмLi deiL..SoNuçTa qözLεriмin SαNα ßakTıı KaDrSn. béN o qözLeR! SnDén ÇeK†iiм aN ho$ ßi aNı oLαRαk kaLırsın i$é yaRaMassıN!...

Huzur Anlamlı Nickler

Bana bulaşma kalbini kırarım, üstüme gelme dünyayı yakarım,bu sevgi sna çok geldi,bundan böyLe uzak oLaLım..!

hasretLik çekiLmior bu soğuk geceLerde..Sensiz hiç Yaşanmadım ki
bu köhne BOŞ ŞehiRde !!

Ağıя Takıl Abi Desinler :: eKLavyeYe :: Takıl کeni کevsinLer )

Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gözlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sözün Bağlardı Beni Sana,Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması Nickleri

8 Şubat 2009 Pazar

SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim

Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.

SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!!

Gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim Ağlamak içinde olsa gözlerini özledim

Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma bitanem...

ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм вαвαм∂αη...вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη....

Rap Nickleri 2

SIGARA VE ALKOL INSANI YAVAS YAVAS OLDURUYORMUŞ ULAN ZATEN KIMIN ACELESI VARKI

SOKAKTA GEZIYOR BIR DELIKANLI ESRAR CEKIYOR GOZLERI KANLI OYLE BIR SEVDIGI VARKI ALLAHINA KADAR SEVDALI

BENIM ADIM EZANLA BASLADI SELAYLA BITER ISTEYENE DEGIL ALYINA GIDER

ALEM BUYSA KRAL BİZİZ

Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.

ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN
CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN
BIZ KARADENİZLİYİZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN

Sago Sözleri

ALEMIN DERDI BEN OLMUSUM DEMEKKI ZAMANINDA COK KOYMUSUM

ELALEM CUZDANINI KOYAR BEN YUREGIMI KOYDUM

BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM

konu$acaksan öyLe ßir Konu$ki Inanayim ağLatacakSan öyLe ßir ağLatti Susmayayim GidecekSen öyLe 0ßir Gitki öLümü Unutayim Ama SevecekSen öyLe ßir Sevki Konu$sanda GitSende AğLatsanda Seni ¬Yüreğimde Yaşatayim

KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiR.kIr kALbİmİ GöNLüN oLsUn.aL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUN.ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN..!!!

sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TÜM ALLAHSIZLARA

Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar

Emo Kızlar

qaPrisLerNi daa Ne qDr çeqCem..??deMeqh daLqa qeÇdiN qüLmeqhDen öLjeM..pHen sheNy heÇ sefMediM peqü buNa ne diiJen..??

qeLeN qiDen pHenY yorMas biDen HerSey PhaNa qooMass..!

şiMdyy qiDseM qooMasqiE...qaLsaM nee yaraRqie...sHaNa aShq hiC yaqıShmaDııı...phen yaqıShdıraMamqiEe...x(x(

asHq nasıL iqi qisHiLiq qöz qöRe qöRe deLiLiq...hani hayaD müShteReqti üzünTü nie Teq qiŞiLiq..?

Ne unuDjaqh qaDr neFreT eTTiM..NeDe haDırLııJaqh qaDr joqh seFdiiM...

siLmee çaLıshDıqhÇaa Daa çoqH aqLımDasın...!!

qeLdiin zaman b0şLuq doLduRan deıL..qiTTiqin zaman yeRi doLduRuLmayan oL..!!

isTisNa pHeneM qaiDe bosuLuRr...

Emo Kızları

mudLu edeMiijeqhSen..meShquL edMiiJeqhsiiN..x)

pHeniM esqiDen bi qöPeeM faaDı... phaNa saDıqh..biRde seFqiLiM faaDı qöPeiM qDr oLamaaN..!

deqH çaRe bu diOrsuN ``haDy`` biDaa öLdüreLm pHenY meRaqh edMe seNsisLiqhDen zoR deiL bu pHeNy eN joqH neiN acıDDıNı biLmooSuN... biDDyy..!!

aqLıMa qeLnLery söLeMem laSıM..LafıMn arqaSnDa duRup..’döN’meMeM laSıM..!!

ҳ̸Ҳ̸ҳ saLLasaM eLiyMy buLruM eLLysNy baNa ebeN biLe hasDa sHen düShüN qeriSyNyy ҳ̸Ҳ̸ҳ

yüReqiM ısLaqhDır pheNiM quyDuLarDa aaLamaqhDan ve haFiF uÇuqhDur reNqi quRuSuN diE qüNeshE asıLmaqhDan

yiNe de pHeN dopLadıM yerDn qaLbiMn qırıqLarNı..sıRf aaqhLarıNa badhMasıN diee...!

Süper Emo Saçları

Ne sHen umRumDasıN ne baShqaSı..HiCh siqiMde deiLsiN annaDınMı aShqıSıı..??

sHeny iT deeRiMy biLemediN siqDrR qiDd...

sHenY unuDDuM zaNma
Her qöPeqh havLadııNda
AqLımDasın..!!

sHen pHeniM qüÇüqh hırSıZmSn yhA qaLbyMy çaLdn..pHenDe hıRsıZ oLjaM..bu qeCe sHenY qaÇırcaM xD ahihii


‘’uNuturM’’diorSuN..unuDabiLceqhMsn..??pHen sheNden bi parÇaıM..söqüP adaBiLceqhMsn..??haDy qoPart parMaaNı..qıaBiLeceqhMsn..??pHen sheNiN qoParttııN parMaıNdan aqaN qaN deiL..qeRie qaLan aCııM..daaNabiLceqhMsn..??

qiD qiDebiLdiiN qaDar ne yabSam deishMessin
pheNm qbY sefrSiN ama
sheNin qaDr sefiLmessiN

Sufee Emo Nickleri

SheNsis buraLarın taDı tuSu yHoq..DüShüNsNe yeDiiM saLataDa biLe sheNy arıoRuM..şiMdy PhaNa söLermSn..bi HıaRın eqSiqhLii bu qaDarMı beLLy oLur..??

pHeNm üMidLeriM qeLebeNqLer qDr yaShaaR..(x

ArqaMdaN qOnUşaAnLaR ArqaMda TaqıLmAya DeVaM…AhiAhii…XD

SenY SaNa aNLaTaMaM qeSiN qafAyı YeRsiN...

sarFediLeN her Bir söZz..aqLamaqhLı her Bir qöZz..biR qöRdüqüM oLdyy..çöSebiLrseN hDy çöZz...!!

düShLeriMn yıqıLdıı bi qeCede otuRup bTn reSmLery yeNiDn yaBıshDırmAı deNdiM..heR resMde heYp bi parÇa eqSiqh çıqDıı..!!

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması

HerqeS qeNdy çapıNda muhDeşeMdr..qiMyniN çaPı faaDır..qiMyniN yaRıçaPı..!


qoquNuDa aL qiDerqeN…yaraLarMı tuzLama..aRqaNa baqHma qiDerqeN.. HiC seFmediN saDen..!

YağmurLA yarışTım bugéCé...
߀n ağLadım, o ağLAdı...
RüzgarLa doLAştım bu saßah o €sTi,
߀n "sustum"...

pHenM oLan pHenmDr..BaShqaSnı qööDüSen waSqeÇmiShiMdr..qeRy döNüshü pHenSisLiqhDir..

sHen şiMdy qiDiJenYhaaa.....ceHeNneMiN diBne qiDd..

Anlamlı Emo Nickleri

aLayıNıSa iqi şeRitLy yoL feeDiiMm

aLayıNa qiDerMish sHen qoRqhMadaN baqqaLa qiDd öNjee

şeiDaNa söLijeM aRdıqH şu düüNü pHenDn aLsıNn..xD

BuRaLaRdAn qiThMe.. BuRaLaR qiThSin.. SEN qiThMe.. qiTmEq ÇöZecEqSe.. BiRi qiDeCekqSe.. BuRaLaR qiThSin SEN qiThmE..

qöSyashLarıM aShınDırıMı yüReqiMi..? qiDrqeN ‘’o’’nuDa aLıph qöDürürMü pHenDn..?

‘Ashq’La saqLamBaç oyNuoruM.. eN iiSy içiMdeN 9a qDr saaMaqh ve oNu oLduu yerDe uNudhMaqh..!

qaLbyM iLdihaP saLqıLr..heR saRsınTıda seVqiM miqRoB qaBar..!

Süper Emo Nickleri

HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$..SeNde Yarı Yarıya BeNimSin .!.

[P]roFesioNaL [İ]sMiD [Ç]oCuu xDxD

haaDıMa föNn çeqHseM düSeLirMiqiEe..xDxD

aLeM aShıq oLuo soNra aLqoLiqh..pHen qeNdyMe aShııM heMde pLadoNiqhh..xDxD

haaDımDa pHaNa hoShçaqaL demEqh isDeeNLer
qösLeriMdeqiE o s*qLemeS ifaDei qöReMediLerr..!

qiM seFdy sheNy pheNm qaDar isDeMem sLmNı arDıqh yaLnıSıM aLdm yoLuMu annaDnMıı ¿?

qöSmü qırPıoRuM soNu oLmaaN qaRanLıqa.. ciLve yaBooruM eceLe..quYruqH saLLıoruM asraiLe..!

sheN woDafoNe qBy aNı yaShaaqeN pheN tuRqhCeeL qBy
heR yerDe sheNy çeqeMem

Emo Sözleri

yaqLaşabiLeceğini saNdıqıN kdR uzaqıMdasıN hass*qtiR..saNamı kaLdım ?

aShq baSyTtiR oLurSa naSipTr
oLmaSsa...hassddiR


qöZe baTmak iÇİn doqmŞum Neden SıRadan oLmaya çalIşıymqi

2 qRaM saBrm faaDı
oNudAa aLdıLr!!
qüÇücüqHh bi qaLbyM faaDı..
iÇinE sıÇıp qırDıLaRr!! x(

Emo Nick

parÇaLarı qaaBoLmusH puuzLe qiBysiNis..qiMyNisiN qaLby..qiMyNisiN ruHu..qiMiNysinDe beiNi yhoqH..

saDisTTir iNsnLar qeNdiLerinE UuquN maZoşiSt araLar.. sorada quLLanıR quLLanıR adarLarr..!!

biS ne deLiqanLıLar qörDüqh qüL qüL öLdüqh..xDxD

arDıqh sHenN qBy şeRefSisLre qaRnıM doqH..ouNa deFaM roMeO..aMA arDıqh JuLieT yHoqhH

öLüM önCesY yorquNLuqh fAa qösLeriMde..qöLqeM biLe pHeNy booMaqh iÇin fıRsaT qoLLuoRr..!!

Emo Nickleri

qiDd rüSqaR oNa oNu sefDiiMy söLe..UuRunDa ÖlebiLeceqiMi söLe..aMa şuNuDa unuDma eeR bnSis mudLuuSa suS ve seSsisCe qeRy döNn..!!

C0q uzAkDasIn benYy dUuMAssIn UnudDn BelqiDe HAdIRlaMAssIn HAny DerDn YhA BidAneSN BidaNEn buradaa Shen NErdeSn

BaNA BaAqN 0 qÖsLeR BuqN NedN BuruqDu… AnLAşıldI BitaNEm… 0 qÖSler BEny C0qDaN UnuddUu

pheNiiM yaBdııM dEqh şeYh qeLen qeLr pHen seÇeriM qiDen qiDer pHen dePeriMm

qoBCaqhSa qoBSun iP biDjeqsHe biDSin BnY SeFmeeN FaaSa... SiqDir oLub qiDSin

Duygulu Nick

7 Şubat 2009 Cumartesi

AĞLARSA ANAM AĞLAR GERİSİ PLAYBACK YAPAR
YIKANAN TON'A NE DENİR?WASHİNGTON
GEÇEN BİR GÜN TAKSİ ÇEVİRDİM HALA DÖNÜP DURUYOR
TÜRKİYEDE EN DEMOKRATİK OLAY TRAFİK KAZALARI HERKES EZİLİYOR
TÜH AMORTİYİ YİNE TEK RAKAMLA KAÇIRDIM
AYAĞA KALK SUÇLU ÇOCUKLU BAYANA YER VER)))
ÖDÜMÜ PATLATTIN 80 YILA KADAR ÖLÜRSEM SEBEBİ SENSİN
ÇİNGENELER ABD Yİ NASIL OKUR ABE DE
ADAMIN BİRİ YARIN ÖLÜCEM DEMİŞ YARMIŞLAR HAKİKATENDE ÖLMÜŞ
SİZ ARABA NE MALI?ALMAN MALIBİZİMKİDE kliMALI
İNSANLARI NEDEN SU DÖKEREK UYANDIRIRLAR?ÇÜNKÜ SUYUN KALDIRMA KUVVETİ VARDIR
TEM YOLUNA MUZ DÜŞERSE NE OLUR TEMMUZ
BİR ADAM KARISINI DÖVÜYORMUŞ KAPI ÇALMIŞ KARISINI DÖVMEYİ BIRAKMIŞ NEDEN?ÇÜNKÜ EŞEK SUDAN GELMİŞ))))
ÇOK İYİ GÖBEK ATAN KAZANA NE DENİR?İYİ OYNAYAN KAZANSIN

Duygulu Nickler

ELMAS NASIL YONTULMADAN KUSURSUZ OLAMAZSA İNSANDA ACI ÇEKMEDEN OLGUNLAŞAMAZ
GURUR AŞKI ZİYAN EDER
SENİN AĞZINI BİR YIRTARIM TEK NEFESLE 3 GÜN YAŞARSIN
ORJİNAL OLMAK FARKLI OLMAK DİİLDİR ÖZ OLMAKTIR
HER SEVEN SEVDİĞİNE KAVUŞURSA BÜYÜK İZDİHAM OLUR
KORKTUKÇA TUTSAK VAZGEÇTİKÇE ÖZGÜRSÜN
ÖYLE HOROZLAR VARDIR Kİ ÖTTÜKLERİ İÇİN GÜNEŞİN DOĞDUĞUNU SANIRLAR
UZUN LAFIN KISASI UL
OYUNU AYAKTA ALKIŞLADIM OTURACAK YER YOKTU
YUMURTAYI SAHANDA MI YERSİN YOKSA DEPLASMANDA MI?
ALFABE ARTIK 28 HARF"O" ŞİMDİ ASKER
Kızımı ne doktorlar, ne mühendisler istedi Bizde baktık evde kalacak,size verelim dedik, berber bey oğlum!
SİGARAYA AYRI İÇKİYE AYRI PARA MI VERİYORSUN?TÜTÜN KOLONYASI İÇ
KADIN HAKKI DİYE BİRŞEY YOKTUR ÇÜNKÜ HAKKI ERKEK İSMİDİR
SENİ GÖRÜNCE GÖZLERİM DOLAR KULAKLARIM EURO

Duygusal Şiirler

SEVMEK SENİ SEVİYORUM DEMEK DİİL,SENİ SEVİYORUM DERKEN TİTREYEBİLMEKDİR
ERKEKLER NEDEN HEP KENDİLERİYLE İLGİLENMEYEN KIZLARIN PEŞİNDEN KOŞARKİ TIPKI KÖPEKLERİN KULLANAMAYACAKLARI ARABALARIN PEŞİNDEN KOŞMASI GİBİ:d
PARANIN NE ÖNEMİ VAR ÖNEMLİ OLAN MİKTARU
BİR UÇURUMUN KENARINDA BİLE OLSAN SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
SEN GÜZELSİN VE ŞANSLISINÇÜNKÜ BENİM EN YAKIN ARKADAŞIMSIN
SEN SEN OL ASLA BİZ OLMA
HAYAT SİLGİ KULLANMADAN YAZI YAZMA SANATIDIR
SENİ DENİZDE Kİ CANLILARA ANLATTIM BENİM CANIM SEVGİLİM ONLARI BİLE AĞLATTIN
SEARCH A LİFE
HİÇ BİR ZAMAN KİMSENİN AYAĞINA GİTME ONLAR SENİN AYAĞINA GELSİN(HAYAT FELSEFESİ)
BANA KARNE NOTUNU SÖYLE SANA BABANIN TANSİYONUNU SÖLİYİM)))
VİCDANI TERTEMİZDİ ZİRA ONU HİÇ KULLANMAMIŞTI

Sevgiliye Anlamlı Nickler

6 Şubat 2009 Cuma

♥ Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

♥ Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını . Muuckk!!! S

sevgililer günü mesaj

♥ Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem.

♥ Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice sevgililer günlerinde birlikte olmak dileğiyle...

♥ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin... Sevgililer günün kutlu olsun!

"Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması"

♥ Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana "Sevgilim!" diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum.

♥ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer günün kutlu olsun!

♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması

5 Şubat 2009 Perşembe

İyi bir kadın bir erkeği etkiler , zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, güzel bir kadın büyüler ,
anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur
( Helen Rowland )

Kadın , insanın gölgesi gibidir ; kovalarsanız kaçar , kaçarsanız kovalar .
( Chamfort )

Kişiye imandan sonra verilen şeylerin en hayırlısı saliha kadındır.
( Hz. Ömer )

Sevgililer günü anlamlı mesajlar

Kadın kocasının, delikanlılıkta sevgilisi, olgun çağda arkadaşı,ihtiyarlıkta da hasta bakıcısıdır.
( Bacon )

İnsan gerçekten bir kadını severse, onun gözünde dünyadaki bütün öteki
kadınlar kesin olarak manasını kaybeder.
( Oscar Wilde )

Sevgililer günü nick,Sevgililer günü nickleri,

Kadını güzel yapan Allah, sevimli yapan şeytandır.
( Victor Hugo )

Bir kadının güzelliği, ancak sevmeye başladığı zaman meydana çıkar.
( La Bruyere )

Kadınlar, erkeklerden daha çok hikmet sahibidirler, daha az bilir, daha çok
anlarlar.
( J. Duhamel )

Sevgililer günü mesajları sevgililer günü yazıları

Kadınla müziğin yaşı olmaz.
( Oliver Goldsmith )

Güzel bir kadın gözü, iyi bir kadınsa gönlü okşar.
( Napoleon )

Kadın her şeyi affeder fakat asla unutmaz.
( Conficius )

aşık,yıldönümü,çikolata,hediyeler

Bir uygarlığın seviyesini ölçmek isterseniz, derhal kadının hayat şartlarına bakın.
( Stuart Mill )

Krallar gibi kadınlar da kendileri için yapılan her şeyin esasen bir borç teşkil ettiğine
inanırlar.
( Balzac )

günü,bir,sevgililer,hediye,aşk,için,14 şubat,aşkın,özel,

En mükemmel kadın , çocuklarına babalarının yokluğunda baba olabilecek kadındır .
( Goethe )

Kadınlar kendilerini sevenler için değil, onlara hükmedenler için can verirler.
( H. Edip Adıvar )

14 şubat, çikolata, hediyeler

Kadınlar sevmedikleri adama hiç acımazlar .
( Alexandre Dumas Filles )

Bir kadın ya sever , ya da nefret der ; ortası yoktur .
( Pubillius Syrus )

Kadın öyle bir konudur ki , onu ne kadar incelersen incele herzaman yepyenidir .
( Tolstoy )

Bir sevgililer günü yıldönümü daha, hediye, aşk,

Kadın kendi başına ne gül goncasıdır , ne de diken .Koklamasını bilirsen gül , tutmasını
bilmezsen diken olur .
( Refik Halid Karay )

Kadınların gözleri keskin , zekaları uyanık , düşünceleri vesveseli olur .
( Guy de Maupassant )

Kadınlarda feci olan şey , ne onlarla ne de onlarsız yaşanabilmesidir.
( Byron )

Sevgililer Günü Anlamlı Nickler

4 Şubat 2009 Çarşamba

>Sevgiliyi aylarca göremeyen aşığa, sevgili için akan gözyaşı bile güzeldir

>Çiçekler rüzgarın şiddeti ile, erkekler kızların ihaneti ile solar

>Eger askta guzel bir an varsa oda baskalarini bastan cikartan o yuregin benim icin kan agladigi zamandir.

>İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlersede, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez.

>Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbir şey kalbleri birbirine bağlamaz.

>Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!

14 şubat,sevgililer günü kartları, Hazır Sevgililer Günü Mesajları, sevgiliye etkileyici sözler

>Aşk günah olmayacak kadar masum,kole olmayacak kadar ozgur,unutulmayacak kadar derin,umulmayacak kadar yakın,tek başına yasanmayacak kadar takımdır.

>Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı, yüreğin onlara inat sanki bir liman...Tıpkı gözlerindeki huzur gibi.

>Ne olurdu bir yaprağın daha olsa!Bak sevmiyor işte beni hain papatya!.

sevgililer günü e kart, sevgililer günü e cards

>İnsanları çılgına çeviren şey bu günün deneyimi değil, dün olan bir şey için pişmanlık duymak ve yarının getireceklerinden korku duymaktır

>Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim !

>Hayat kazanmayı öğrendik ama Yaşamayı öğrenemedik. Hayatımıza yılları kattık ama yıllara hayat katamadık.

>İnsanlar bir kırmızı gül peşinde koşarken, ayakları altında ezilen papatyaları görmezler!!

sevgililer günü, sevgililer günü kartları, sevgililer günü resimleri

>Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi

>Gözlerin gökte olsaydı, yıldızlarda senin yüzünde utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı Tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi.

>Kötümser yalnız tüneli görür,iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,gerçekçi tünelle birlikte ışığı hemde gelecek treni görür

sevgililer günü slayt,sevgililer günü resim,sevgililer günü resimler,hediye

>Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için !

>Dünyada iki kör var;biri benden başka herkesi gören sen diğeri senden başka kimseyi göremeyen ben.

>Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak dönerse senindir,Dönmezse zatan hiçbirzaman senin olmamıştır

sevgililer günü resimleri,sevgililer günü tarihçesi,sevgililer günü şiirleri,sevgililer günü hikayesi

>Aşkımıza nokta koyma;sana bir kucak dolusu virgül getirdim ! Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun..

>Bütün gün uyuyorum diye bana deli diyorlar. budalalar rüyamda seni gördüğümü bilmiyorlar

>Aşk gözlerde başlar,dudaklara iner,tekrar gözyaşı olarak bidaha akar bir gözyaşı olmak isterdim. gözlerinde doğup,yanaklarında yaşayıp,dudaklarında ölmek için...

>Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir

14 şubat, sevgililer günü, sevgililer günü hediyesi,sevgililer gunu, 14 şubat sevgililer günü

> Ruzgar Gokyuzune Sigmadigi Zamanlarda, Birgun Avare Dolasan Bir Bulut Oldugunda, Sesin Bile Yabanci Kaldiginda, Yuzu Sana Donuk ve Seni Seven Biri Oldugunu Sakin Unutma. seni seviyorum

> Ask bir duygu olarak goz, gonul ve kulak menfezleriyle insanin ic alemlerine akar; vuslata dekde bir baraj gibi siser, bir cig gibi buyur, ve bir alev gibi onun her yanini sarar. Ask vuslatla noktalaninca her sey durgunlasmaya yuz tutar; ates, soner baraj bosalir, cigda dagilir gider.

>Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi.

>Aski reddetmek,günesin batisini görmekten üzüntü duyduğun için doğusunu izlemekten zevk almayi reddetmeye benzer.
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz.İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz.

Sevgililer günü, sevgililer günü hediyesi, sevgililer gunu, 14 şubat sevgililer günü

Sevgililer günü her yıl 14 Şubat’ta kutlanır. Aslı Eski Roma İmparatorluğu kilisesine dayanır. İsmini Valentine adında bir din adamının isminden alır (St. Valentine Day).

“Zamanın Roma İmparatoru orduya asker bulmakta zorlanıyordu. Ona göre bunun sebebi erkeklerin ailelerini ve aşklarından vazgeçemiyor oluşuydu. Bu sebeple evlilik ve nişanlanmayı yasaklamıştır. Aziz Valentine adındaki papaz ise çifleri gizli gizli evlendirmeye devam ediyordu. Bunun sonucunda yakalandı ve ölüm cezasına çarptırıldı.”

Tabi bu Valentine ile ilgili efsanelerden sadecee biri. Tarihte inancı yüzünde 14 Şubatta öldürülen 3 tane Valentine olduğu düşünülüyor.

"Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması"

±±«[Pâ£&Ä¢Ø]»±±
´¯`§µPë®M€ñ´¯`
´¯`§µPë®G´¯`
¯`°²¤ßÄTmëѤ²°`¯
¦~° Pî§KøpÂT °~¦
*´¯`*©Ä§µ§*´¯`*
椺{Gµ€§T}°²ºæ
¯`*Gµë§§*´¯
*=¤º°GëZgîÑ°º¤=*
~^~[ßô©ëK]~^~
(¯`'•.«P£å&€®».•'´¯)
¯`'•.Fë®®ãRî.•'´¯
¯`°¤º²«Pø®$]-[뻤º¯
®~~ßµ®§â²ººº~~®
«»Mµ®å']['«»
ßê$îKTâ$
Çâ®$
*´¯`*ÂpØ££ø*´¯`*
~}-{âîM ®ëVîVø~
«U|_']['®Ä¯Ã§£åÑ»
']['øMm& ¯ }-{î£FîGëR
DøÑñà Kå®ÃÑ
®ÃLp}-{...LâµRëÑ
«{ÑîghT Rîdë®»
«•••ºFI2èéDøMº•••»
!!^\!!@Liéñ!!/^!!
#^^prøÚd³GÏ®£°
''DéVi£ of ¥Oú® héå®''

"Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması" Şekilli Nickler

°-_-WøLF-_-°
±± M€®¢ëDë§ ±±
°°°Fø®€v€R LøVë°°°
¯°²¤ DëLî ¥ü®ëK ¤²°¯
[[[ MëMøLî ]]]
¤°± ¢®@Z¥ ±°¤
°°° §îRîÑë °°°
¤¤DîåB£Ø¤¤
°°°F€ñ€rßâ]-[¢£°°°
Arsub19@
~~߀§îKTâ§~~
««Gå£åTå§åR奻»
«W€bM@§Të®»
¥åKı§ıK£ı P®ëѧ
]-[øø£îGåÑ
M€T壣îCå
:::]-[µñTë®:::
°°§]-[åDøW°°
«««DåMî€Ñ»»»
Pø££îC€ ²°°¹
¯`°D®åCµ£Ã°`¯
«±°::R€î§::°±»
§åVåG€°Gå®DëÑ
§Cø®PîØñ§
*´¯`*ßøZKµ®T*´¯`*
««£ôV€®»»
-=©ÄÑåVã®=-
¦¦¦-}-{øKkÃßãZ-¦¦¦

"Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması" Hazır Nickler

°«[Cã§ãÑøvã]»°
/\¯ ®øMëø ¯ /\
{ §@Ñ@L ßø¥ }
¯`° ¢åPkIÑ° `¯
{ D£vÎL }
[[[ ®øßiÑ ]-[øøD ]]]
¯°²¤ m¥§t£®¥ ¤²°¯
[[[ åñGëL]]]
Rë@LL¥ LøVë
°±° Lµ¢K& °±°
{{{ Gë¢ë Kµ§µ }}}
± A§L@ñ ¥ü®ëK£î ±
¯°¯ `§T@® W@®§` _°_
¯°²¤ ]-[îPî ØñLîÑ€ ¤²°¯
{ PL⥠± ßØ& }
[[[ ¤ TîîK¥ ¤ ]]]
RøÑ@LDø ° 9 °
¯°²¤ Më®MåîD ¤²°¯
L@Cø§Të___®
ÑîKë___®
{{{ €ÑtëL }}}
Dëãt]-[ WøM@ñ / ßø¥
¯°²¤ PøKëMøÑ ¤²°¯

Anlamlı Nickler

3 Şubat 2009 Salı

єѕкι∂єη ναzgєçємє∂iкℓєяiмi şiм∂i тєк тєк ѕiктiя є∂iуσRυм
kan damarlarımı sevmiyorr X(


Tüm bu ölüm arasında hayat sensin


Ne kadar da safmışız xD
Masallar hep yalanmış
Şu kırmızı başlıklı kız
En az kurt kadar varmış
Rapunzel zamanında
Küt saç daha modaymış


siyaH beyaZ fiLm gibiYdin herkeS uyuRKen izLediğim !


LaN€T b€nD€ s€N bİr HiÇsİn!!!

Anlamlı Süper Nick Arşivi

zสййέтмέкii çσк üzgüηüмвέй giiDέηiiη уσLυηυ สçสяιм!!



«[giiтмέк έй кσLสу уσLѕέй кสLmสуι Dέйέ]»




вέйiiм кสLвiiмii кιямαкѕυуส уสzι уαzмสк кสDสя zσяDυякιяιLสй кสLвiiмii σйสямสкgέcέ Dσgสй güйέѕέ вέйzέяѕέй σ ѕυуส уสzι уสzDιйѕiiмDii güйέѕiiй Dσgмสѕιйι вέкLέέ«



» уüzüктέ вสѕкส iiѕiiмуüяέктέ вสѕкส iiѕiiм σLмสz «




«[_!нέякέѕ สуส вέйzέя çüйкüнέякέѕiiй кiiмѕέуέ göѕтέямέDiigii вiiя кสяสйLιк уüzü νสяDιя!_]»
Susmak
ßazen
En buyuk
Haykırı$tır!!
_______
Sevdam İstanBul
Kırık hayaller $ehri
uzaklara pranqasin
Masum çocuk hüzünleri
sarar
yOksan
ßeni…
yakacaq ım
YOkSUN SEN…
GeçtiGin Her Yeri…
_________________

bedava, nick, makale, article, avatar, karizma, takma, ad

Sen… her zil çaldığında omudur diye kapıyı açtın mı? Bunları sen yaşamadın… sen bilemezsin

Senin umutların ve hayallerin hiç başlamadan bittimi?

Sen hiç kaderine küstün mü?
Ben kaybettim sen kazanıyorsun diye…
__________________


вέLкii вiiяgüй gέяii Döймέк iiѕтέяѕiiй



!нiiçвiiя уσL уσкDυякiiѕσйυ σLмสѕιй!



zสййέтмέкii çσк üzgüηüмвέй giiDέηiiη уσLυηυ สçสяιм!!



«[giiтмέк έй кσLสу уσLѕέй кสLmสуι Dέйέ]»

karizma nickler, karizmanickler, msn ifadeleri, karizmatik nickler

Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordaıym!

Sen sevmesini bilmeyen aşk için hiç deqmeyen birisin…

Güzel bi hayali gerçek sanmıştm…:8

Unutma ki şunu zalim…!son qülen ii güLecek

Aşkından karşılık beklemek suçmuş
Şu vefasız dünyada neler yokmuş
Senin beni sevmeye niyetin yokmuş
Seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM…

karizma nickler, karizmanickler, msn ifadeleri, karizmatik nickler, bedava, nick, makale, article, avatar, karizma

εℓiмdεи нi¢ вiя รεч gεℓмεz нi¢ вiя ¢αяεм чσк!!
***iтร вεттεя тσ вυяи тнαи тσ fαdε αωαч*** || αн иεşεsi чεтεя ||

__________________


MuSaDeNLe çIkIyOrUm hAyTıNdAn GrŞrÜz…

ßiqn bni qörmek istersen,ßulamiycaqın bi yerdeyim…

ßir sen-ßir ßen bir de TURKCELL

Sevenim oLmadı giç doqru düzqün…
BeNi bÖyLe bIrAkIp GeCeLeRcE AğLtIp eSiR EtMeK KaRaNlIĞa sUç dEiL mi:


Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat Yüreğin kadar yanındaıym

pes 6 türkiye ligi,pesturkey,pes 6 tsl yaması,pes 6 turkcell süper lig yaması

2 Şubat 2009 Pazartesi

GTA 3 - Vice City
1234-5678-9012-44445

pes 6 türkçe spiker,pes 6 yamaları indir,pes 6 top yamaları,oyun yamaları

F.E.A.R
BAC2-DEF3-NAZ3-LAM3-2742

oyun cd keyleri,gta şifreleri,oyun keyleri,cd key

Fifa Manager 06
17N6-UE25-3333-WSCH-LONG

oyun hileleri,gta oyun şifreleri,oyun yükleme şifreleri,ps2 oyun şifreleri

Fifa 06
4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ

counter strike,counter strike yamaları,counter strike trainer,half life hileleri,hileler

FIFA 2005
7UMD-DH24-2RKP-DSAA-Y45Y
2K7X-4H5D-MLM8-6WJG-BR9H
QE3K-Z3VT-QYS8-25B9-9WLM
GVWW-A78X-NGTZ-BKTP-UBBY
B9AJ-XBMB-DUSG-YVGR-7G3T

counter strike 1.3 hileleri,counter strike şifreleri,

Euro 2004 Uefa PORTOGUAL
V8G8-2LF8-CJKD-M6C3-CDEV

counter strike 1.5 oyun hileleri,oyun hileleri,half life oyun hileleri

Empire Earth
LES9-RUC2-TYM8-CEJ3-2727
TUS5-LEF6-TEM9-MER6-7453
NYR2-BAD2-GYM5-CEZ6-7337
RAN6-MUG2-SYJ2-GYL7-3385

oyun şifreleri,gta san andreas yamaları,yama,trgamer

Delta Force 3
N5E3-YXH2-G983-9WYB-B3ZS

oyun hileleri,bedava oyun yamaları,pes 6 yamaları,pes 5 yamaları

Doom 3
2DR3-ABTC-AJLB-BLJH-4C
G4GE-JUMZ-BJYV-FEJU-02
WHUT-TLKX-PDV3-EAQ6-70
GURD-YVDJ-3LD2-W9Q8-91
MZK7-4LB8-42FJ-HCNA-75
2DR3-ABTC-AJLB-BLJH-4C
G4GE-JUMZ-BJYV-FEJU-02
WHUT-TLKX-PDV3-EAQ6-70
GURD-YVDJ-3LD2-W9Q8-91
MZK7-4LB8-42FJ-HCNA-75

gta hileleri ps2,gta 2 hileleri,gta şifreleri,gta

Delta Force 2
288T-9AJ2-CVXN-BYSS-NNZW
293C-RQQ7-W2X8-DAQR-YSC4
JTUH-LTHD-BCZV-HFBY-SSNN
24XZ-GHAT-H7W7-C2UP-G559
JSZZ-PPPW-T8BC-TV46-5WSS
N5E3-YXH2-G983-9WTB-B3ZS
JTUH-LTHD-BCZV-HFBY-SSNN

gta vice city hileleri,gta san andreas hileleri,oyun hileleri,gta 3 hileleri

Call of Duty 2
XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC

nfs oyun hileleri,gta2 oyun hileleri,gta hileleri,gta oyun şifreleri

Counter Strike-Condition Zero
5Z62F-CEKQD-4WCZT-TAWQH-JGLFQ
54RT2-843TJ-79UJC-ZGVC5-AR3R2
5ZN2H-NWHEY-RRM7H-PZAXA-GIFQJ
5Z62E-MTXQZ-Z32IY-NW22l-A3C4Q
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY

gta hileleri ps2,gta 2 hileleri,gta şifreleri,gta

Comanche 4
KGQJ-8M68-7JQW-DUCV-WLC6
3S2D-FLT1-CLS2-RULE-786
36V8-BLMT-MXWY-EULX-YMSJ
3S2D-FLT1-CIS2-RULE-7865"

gta vice city hileleri,gta san andreas hileleri,oyun hileleri,gta 3 hileleri

Call of Duty
HKPH-WT3S-8XHU-2YHW-46C4
Y2SG-8W4P-4YYU-SXY8-5A89
KUP8-GX2H-K8SY-P2KG-90EF
TGYT-UPEK-GKUE-WTTU-F9E3
X42D-8GXD-HXS2-TGX8-1AD0
PP8G-K8ST-KGXT-EKPK-08FB

nfs oyun hileleri,gta2 oyun hileleri,gta hileleri,gta oyun şifreleri

Battlefıled vıetnam
V2W6-54VJ-9R11-XJPU-79CMv

oyun hileleri,gta 3 oyun hileleri,gta san andres oyun hileleri,gta oyun hileleri ps2

Battlefield 1942
6349-9020371-9806846-2830
4964-1668346-7637006-2960
6599-4055214-4745454-2456
2203-7294876-7652422-1340
6801-1528034-1442448-362
5000-0000000-0000000-1318

gta hileleri,oyun yamaları,counter strike hileleri,merlinin kazanı

Age of Empires 3
DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG

gta oyun hileleri,gta san andreas oyun hileleri,counter strike oyun hileleri,oyun şifreleri

Age of Mythology
XDWXF-2JCVG-VTX6T-6KYQ9-QDC4G
RD4D4-B94XK-QVWFP-K9PJD-GVRV
QVW83-4MC67-FDPTH-49PT8-6HGRD
P3HM4-WDM27-662XW-9BPTV-CFVMQ
HYQRH-FV79R-RHHPW-23G37-BDM76
11111-11111-11111-11111-11111

Süper Nickler 2

*Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.

*Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!

*Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir.

*Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?

*Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor...

*Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide götür, gittigimiz yer kara toprak olsun

*Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum

*Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum

*Bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!

Serseri Anlamlı Nickler

*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba

*Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...
*Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!

*Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yüzümü göreceksin.. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN..

*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...

*Bugünü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir

Kral Anlamlı Nickler

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

*Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..

*Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?

*Sonbahara İnat Ağaç Hala Yeşermekte, Geceye İnat Gün Hala Ağarmakta, Ben İse Kadere İnat Hala Seni Sevmekteyim. İnat Bu Ya Mahşere Kadar Senİ Seveceğim!

*Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..

Emo Anlamlı Nickler 3

1 Şubat 2009 Pazar

Sıyrıldım rollerimden Mutluyum çünkü artık yokum Bugün ..!

ÇaResi yoq bu iŞin soNu qeLmes nefreTimin..

Herkes ula$ılmazı oynarken ßen Ya$ıyorum..

yOruLdum artık geLişLerdeN ve gidişlerdeN..artık ya geL ya da git!!

mutLu s0nLarın kötü ba$LangıçLarına aLı$abiLmeLi .
hayatı diğerLerinden k0pya çekerek ya$amak ßudaLaca

qeçici döVmeSin TanRı çiZdi şekLini

serbest bıraqTı qösyşLarını,serbst bıraqtı kndini..akTı makyajı siLindi sahte qüLümsemesi..Dü$tü paLyaçoNun maskeSi..!

“Ben seni seviyorum ama…”larına karşılık, “…ama ben seni seviyorum”larım vardı.. Gittikçe devrikleşti.. Sildim..

…göqyüsünden çaresizliqim yaqmur vur yüzüme !

şimdi sende yoqsun hiç farqetms bn yine aynı bn..acınn şeqLi farqLı hiç farqetms bn yine kaybeden!!

Emocu Nickleri

Her hayatın bi ağıRlığı vardıR kOÇum,Seninki kaça taRtıyO ..?

biR waRmışş ..Bir YoqmuŞş..BuqüN waRmısh..YaRın yoq oLmuşş..

qeLme..SewMe..aCımA..HisseTme..DEFOLL..!

takma kirpikLerimi taktım saçlarımı boyadım LensLerimi taktım makyaj kutusundan daha yeni çıktım . Sanırım böyLe oLunca yanımdasın dmi ?!!

beN Ne fünYeSi çekiLmiŞ eL bombasıyıM ne de diNamiT BeN yeRin aLtıNa qisLenmiŞ maYıNım üsTüme baSaNııı PATLATIRIMM..

..çıplak bedenlere girer ruhum ve seni arar durur yalvarırım kollarıma kanatlar kondur..

.asaletmz herkese yeter.kudursun tek di$i kalmı$ kefa$eler..

..KaZa qibiyim,kimin başına qeLceim beLLi oLmas..

bEn kEnDiMe a$ıĞıM üStELiK pLaToNiK.!

mutLu soNLaR uZaq biZee..

Dizime başını düşür uyu Saçlarım yüzünde gezsin Geceler uzun geceler boyu Ben yorgun sen güzelsinx)

Zaman ne kadar kirletmiş aşkları!

Hüzün Anlamlı Nickleri

Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...!

BeLki birgün dikenLer kanatacak eLLerinizi,beLki serseri bir kurşun deşiverecek yüreğinizi, beLki birgün öLüm kapInIzI çaLIverecek apansIz.. Ama ne siz eLLerinizi çekecek dikenLerden, nede ben. Ne siz korkacaksInIz geceLerden, ne de ben. Ne siz vazgeceksiniz bu kavgadan nede ben.!!!
Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır...
Öyle bir aşk isterim ki hiç yaşanmamış olsun, Öyle bir söz söyleyeyim ki hiç söylenmemiş olsun, Öyle bir dert çekeyim ki çekilmemiş olsun..
Bir silahım olsaydı bir silahım; yoksulluğu şakağından,kaybetmeyi kalbinden,yalnızlığı sensizliği alnından ,alnının tam ortasından vururdum….Bir kerecik söyle demiştin söyleyememiştim hani, işte şimdi söylüyorum SENİ SEVİYORUM!
Çöldeki Tek Göl Olsan Bile Seni Yaşatmak İçin Hergün Ağlarım .!
Aşktı o! Değiştiren tüm gecelerimi Aşktı o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidişime dur diyen…
Aşk bir bedende iki ruh,dostluk iki bendende bir ruhtur,bana unutmayı ve unutulmanın acısını öğrettiler ama seni bana unutturmayı asla öğretemediler.
Gözlerinde baharları beklerken içindeki kış beni vurur; sen bilmezsin yüreğimden sevdana ne sular akmak ister durur.!
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun, yağmur yağdığında şemsiyeni açıyorsun. Rüzgârı sevdiğini söylüyorsun, rüzgâr estiğinde pencereni kapatıyorsun; korkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun...

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması Bitiş Tarihi

"Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması" Bitiş Tarihi

1 Nisan 2009 Saat 20:00'dir.

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması Ödül

"Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması" Ödülleri

Toplaram olarak > 2.900 Yeni Türk Lirası

1. 1.250 YTL
2. 750 YTL
3. 500 YTL
4. 300 YTL
5. 100 YTL

Dir.Genel olarak ödüller uygun derecededir kazanan arkadaşlar için iyi meblağlardır.

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarismasi

"Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması" yarışma kelimesi "Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması"dir.Yarı Türkçe Yarı Çince bir yarışma kelimesi olmuştur.Hayırlı uğurlu olsun.

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması

"Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması" Seoogle Tarafından Düzenlenen Seo Yarışmasıdır.Lida Ürünün Tr Alanında pazarlanması,ilk olarka ön plana çıkması amacı ile ilk olarak belli başlı siteleri googlede belli "keyword"larda ön plana çıkarmak üzere yapılmuştır.Hayırlısı olur inşallah kendileri için.Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması güzel bir şekilde son bulur.