2009 Yılbaşı Otel Fiyatları

21 Aralık 2008 Pazar

HİLTON SA

Ankara HiltonSa Otel’in Greenhouse restoranında canlı müzik eşliğinde, limitsiz yerli içkilerle beraber sunulacak özel yılbaşı menüsünde, kızartılmış çavdar ekmeği ile marine edilmiş ciğer mus, ev yapımı somon, füme somon ve marine edilmiş somon tartar, kerevit çorbası, inci damlası sorbe, morel soslu dana tenderloin, fırında kızartılmış hindi, meyve, tatlı, kahve çay ve yeni yıl kurabiyeleri yer alıyor. Greenhouse restoranın yılbaşı özel menüsünün kişi başı fiyatı 195 YTL.

Geceyi Ankara HiltonSA’nın şık odalarında tamamlamak isteyenler ise yeni yıl kahvaltısı dahil tek kişilik odalarda 90, çift kişilik odalarda 110 avroya kalabilecek.

SWİSS OTEL

Yılbaşına özel tatların sunulduğu Swiss Otel’de yeni yıl gala menüsü oldukça zengin. Başlangıç olarak marine edilmiş somon üzerine deniz börülcesi, jumbo karides, patlıcan yatağında füme dana eti, tulum peyniri, Arnavut ciğeri, çerkez tavuğu, yaprak sarma ikram ediliyor. Deniz ürünleri, salatalar, meyveler, sultaniye sorbe, kekikli dana fileto, ılık çikolotalı fondan, 2 çeşit çorba, kahve, çay ve petiför ve limitsiz yerli içkinin dahil olduğu yemekte solist olarak tenor Hakan Aysev sahneye çıkacak.

Canlı müzik ve oryantal gösterilerin yer aldığı yılbaşı programının kişi başı fiyatı 225 ile 325 YTL arasında değişiyor.

BİLKENT OTEL

Şarkıcı Gülşen’in sahneye çıkacağı Bilkent Otel’de ise meze tabağında cevizli fındıklı kısır, maydanoz salata, koyun peyniri, Kars kaşarı, mercimek köfte, kimyonlu humus, ballı imam bayıldı, domates ve salatalık bulunuyor. Çin böreği ve limon sorbenin ikram edileceği gecede, hindi, sote sebzeler ve iç pilav ikram edilecek. Çay, kahve ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra limitsiz yerli içkinin verileceği, oryantal ve dans gösterilerinin sunulacağı gecede kişi başı fiyatlar 195 ile 450 YTL arasında değişiyor.

Yılbaşı gecesi Bilkent Otel’de konaklama fiyatı ise sabah kahvaltısı dahil 120 avro.

SHERATON OTEL

Sheraton Otel’deki Brasserie One restoranda mönülerin içeriği henüz belirlenmemiş ancak zengin mezeler, ana yemekler, leziz tatlılar, taze meyve suları açık büfe olarak kişi başı 110.00 YTL. Bu fiyata alkollü içecekler dahil değil.

Otelin mum ışığında özenle hazırlanmış L;Angoletto Restaurantında romantik bir gece geçirmek isteyenler ise 180 YTL’yi gözden çıkaracak. Özel yılbaşı menüsünün sunulacağı L;Angoletto restoranda bu fiyata köpüklü şaraplar dahil, diğer şaraplar ise ekstra ücret.

Geceyi Sheraton Otel’de geçirmek isteyenler kişi başı 180 YTL ödeyecek.

İÇKALE OTEL

Dört yıldızlı İçkale Otel’in yeni yıl menüsünde ana yemek olarak Brüksel lahana ve iç pilav ile portakal soslu kestaneli hindi fleto yer alıyor. Humus, ekşili kısır, Çerkez tavuğu, Rus salatası, cevizli tulum peynirinin aralarında bulunduğu meze tabağının ardından ara sıcak olarak soya soslu mantarlı lumpia ikram ediliyor. Fasıl heyeti, oryantal ve canlı müzik eşliğinde işkembe çorba, sezar salatası, yeni yıl tatlısı, meyve ve limitsiz yerli içkinin sunulacağı yeni yıl programında kişi başı ücret 150 YTL.

İçkale Otel’de gala yemeği, kahvaltı dahil konaklama fiyatı ise 175 YTL.

Öte yandan otellerdeki yılbaşı programları için rezervasyon doluluk oranlarının yüzde 50′yi geçtiği belirtildi.

0 yorum: