Ağız Kokusu

23 Aralık 2008 Salı

Karanfilli Bitkisel Karışım

Karanfil bitkisi içeriğindeki acı maddeler, uyarıcılar, antiseptik antibakteriyel spazm çözücü özellikler, tıbbi nanedeki serbest ve ester halinde mentol, menton ve mentofuran, anason bitkisindeki bol miktarda uçucu yağ, uçucu yağ içerisinde yüksek miktarda anetol, rezene bitkisinin köklerindeki %6?ya kadar eterik yağ (foeniculi), d-limonen, anasonasidi ve foeniculin biokimyasal maddeleri sayesinde ağız kokusunun giderilmesine yardımcı olur.

İçindekiler: Karanfil, Tıbbi Nane, Anason, Rezene

Kullanım Şekli: Sabah öğle akşam yemeklerden önce 2`şer tablet alınması önerilir. not: 2 tablet, 1 çay kaşığı bitki tozuna eşittir.

0 yorum: